Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



16 december, 2012

Lugn & ro i vardagsstressen!

Vad är skönare än en härlig välgörande behandling i ett mysigt rum med levande ljus och skön lugn musik?
Dessutom med ekologiska produkter som doftar underbart och mjukgörande oljor i massagen som återfuktar huden och ger den fin lyster!
Många stressar så i dagens samhälle och kommer aldrig iväg på en skön behandling bara för sig själv en stund för att få koppla av och samtidigt få ny energi!
Ta dig tid och råd, investera i dig själv, du ska ha ork, kraft, hälsan i behåll och leva länge!

Liten bild på vårt behandlingsrum, synd man inte kan höra SPA-musiken vi spelar, bara att få ligga ner och lyssna på den gör att man slappnar av!



Visste du detta om massage?
Med massage får du ett lugn som får dig att slappna av från vardagen med all stress som finns idag. Det är viktigt att ta hand om sig själv idag bland alla sysslor som finns. Massagen ökar blodcirkulationen så musklerna får mer syre och kan arbeta mer, löser upp muskelknutor + triggerpunkter.Du får en minskad stelhet.Lymfsystemet påverkas, ökad borttransport av slaggprodukter och vätska och ökar upptagningsförmågan av syre och näringsämnen i vävnaderna.Blodtryck och puls påverkas, stärker immunförsvaret, andningen blir lättare och djupare. Massagen påverkar inte endast kroppen fysiskt utan även psykiskt och känslomässigt.Du slappnar av mer på automatik, vid sömnbesvär har massagen en mycket positiv inverkan på kroppen.Om du har lärt kroppen att slappna av så kommer du få det lättare att sova om nätterna med en djupare sömn.Mental stress motverkas, vilket som kommer att få många känslor att svänga till det bättre. När du är stressad är det lätt att du får humörsvängningar, mindre koncentrationsförmåga m.m. som massagen kan hjälpa dig med att bli av med. Kroppsberöringen frigör "välmåendehormonet" oxytocin .En känsla av välmående skapas. Om du har en sorg som du bär på får du det lite lättare med massage att hantera den.
Läs mera om våra behandlingar här:
http://www.halsapa.net/EkoAnsikt.html

Boka tid till en behandling idag eller ge någon du gillar ett uppskattat presentkort!

Välkommen till oss!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar