Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 december, 2012

Påminelse IDAG SPECIAL ERBJUDANDE!

Hej
Snart snart är det julafton och vi  har utökat öppettiderna speciellt för att alla finspångsbor ska kunna hinna handla allt innan jul i lugn och ro! Imorgon Torsdag 20 dec har vi öppet butiken 10.00-20.00!
Har du några julklappar kvar eller letar du present som du ska ge bort till julvärden/julvärdinnan eller kanske någon fyller år under julhelgen?
PASSA PÅ att komma till oss, vi har julklappar till små & stora, vi sätter ihop mycket fina presentpåsar eller julpåsar med gott och härligt innehåll efter kundens önskemål!

Imorgon Torsdag 20 dec har vi oxå ett mycket bra ERBJUDANDE speciellt mellan 18.00-20.00 då vi har extra kvällsöppet!
Alla som kommer mellan 18-20 får handla presentkort med 100kr RABATT på alla våra 30 minuters behandlingar, lite info om de här:
PASSA på att handla ett presentkort till någon som du vill ge en uppskattad julklapp till eller varför inte köpa ett presentkort till dig själv och unna dig en välgörande behandling efter jul & nyår!

Eko-ExpressAnsikte 30 min 395kr JUST NU: 295kr

Rengöring,peeling och härlig ansiktsmassage, avslutas med näringsrik ansiktsmask.


Eko-ExpressHänder 30 min 395kr JUST NU: 295kr


Rengöring,varmt mjölkbad med oljepeeling samt skön underarms och handmassage, avslutasmed handcreme. Perfekt för dig med torra och nariga händer!


Eko-Express Fötter 30 min 395kr JUST NU: 295kr

Rengöring, varmt mjölkbad med oljepeeling samt skönunderbens och fotmasssage, avslutas med fotcreme.


Vi ger oxå 50kr RABATT på denna omtalade behandling mellan kl 18-20:

Mikromassage 30min 330kr JUST NU: 280kr

Prova den omtalade och effektiva metoden på foten.Djup cirkulerande massage som aktiverar kroppens egen läkningsförmåga. Massagenriktar in sig på en punkt på foten enligt zonterapi för att läka eller lindraolika smärtor i kroppen.




Vi kommer oxå ha en REA korg med massa härliga och fina produkter som ska utgå ur sortimentet som vi har satt ned med 50%, så skynda fynda!

VÄLKOMNA IMORGON TORSDAG 18.00-20.00 och utnyttja dessa erbjudanden!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar