Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



06 december, 2012

Lilla Butiken med det lilla Extra!

Så här mysigt såg det ut hos oss härom kvällen! fick det fina kortet på mail nyss av Magnus som hade promenerat förbi vårt skyltfönster och fotat!
Fler och fler hittar till oss och upptäcker vår lilla butik & Salong och det vi kan erbjuda!
Många har bara gått förbi hos oss under det år vi haft öppet men tillslut vågar folk komma in och se vad vi har för härligt Eko-Sortiment och våra populära Ekologiska hudvårdsbehandlingar!
Många vet inte att HELA butiken är miljövänlig, dvs hela sortimentet är ekologiskt, naturligt och utan tillsatser, dessutom all mat vi säljer är utan tillsatser! Så här kan man handla med gott samvete och dessutom vara miljövänlig!

 Det vi brinner mycket för är ju HÄLSA och därför har vi ett sortiment "hälsokost" och många naturliga tillskott man kan äta för att må bra och leva sunt!
Vi är ju båda utbildade Näringsrådgivare, något inte alla känner till, så har man frågor och funderingar på kost, hälsa, sjukdomar, symptom, magbesvär, huvudvärk mm kan man gärna komma in till oss så ska vi göra vårt bästa för att svara, hjälpa och ge tips!
 Vi säljer ALDRIG bara på en produkt till en kund utan ger alltid gratis rådgivning, ibland för mycket nästan så det tar lite tid men något som alltid uppskattas i längden av kunden som kommer tillbaka till oss sen nöjd och glad!
Har man hudproblem så finns ju jag Caroline som är utbildad Ekologisk Hudvårdsterapeut som alltid ger råd/tips och info om man är nyfiken eller har frågor om sin hy, acne, rosacea osv..
Har du ännu inte besökt oss? Tipsa gärna din familj, vänner och bekanta om oss!
VÄLKOMMEN IN i värmen hos oss, vi kan erbjuda något för ALLA!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar