Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



28 augusti, 2012

LCHF, löpning och vikt!

En vecka med kickstart inför hösten!
Har ätit god enkel snabblagad mat drygt en vecka nu baserad på lite LCHF recept och vad som passar efter det som finns hemma och vad som passar de små barnen!
Alla i familjen mår bättre, piggare, bättre balans med blodsockret, sötsuget försvinner ju och det märktes förra gången oxå men nu är ju inte jag så godisråtta men min andra hälft...
Extra bra med detta tänk är ju att allt är glutenfritt o eftersom många har problem med det idag så är det ju enklare för folk att laga och baka med LCHF!
Ny favvo är plättar..
Igår blev det plättkalas för vår stora tjej och hennes kompis som lekte och blev hungriga, det blev poppis!

Hela helgen var jag o Lisa på Örtkurs och då njöt vi av både örter,bär,solsken,samtal, blom/ört te, riktigt god mat och det bästa var att det var utan " vita kolhydrater", så vi fick njuta av Zucchini pasta med kantarellsås, Köttbullar med kanel,ingefära mm och gräddsås+ sallad, kycklinggryta med blomkålsmos och Auburgine båtar med grönsaker och ost! Tack Lena och Angelo för en så underbar och härlig helg!

Recept kommer..
Har bara hunnit springa 2ggr, dvs 1gång/vecka men sen har jag tagit lite promenader även om det inte var så snabbt..Vågen visade efter 1 vecka iallafall på minus 1,2kg vilket är bra och positivt! Brukar alltid gå ner mest första veckan! Nu är inte fokus på vikt och kilo utan mer på måbra,komma i kläder och bli piggare!

Bli piggare tror jag alla vi behöver! Vi kommer ha fler tips på hur man blir piggare, orka mera och får energin tillbaka inför hösten!
Ha en fin vecka!
Hälsningar från Hälsa på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar