Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



06 augusti, 2012

Jobbdags, sommarhälsning och hudtips!

Idag måndag hoppar jag glatt in i butiken och jobbar denna vecka eftersom Lisa har semester fortfarande!
Sommaren bara rinner iväg så det gäller att NJUTA av varje dag, speciellt eftersom det är sol, värme och lata dagar vi längtar efter resten av året..
Något jag alltid gör varje sommar är att plocka bär, först blåbär sedan hallon om det finns, svarta vinbär och kanske lite röda vinbär oxå.Så bra och gott att ha hela året  i frysen och ta fram när man ska äta sin frukost, baka eller göra god paj,saft,sylt och marmelad mm.
Istället för att köpa dyra och importerade bär som är besprutade...onödigt tycker jag när det finns svenska i skogen som är det bästa vi har och alldeles gratis! Jag har haft båda mina barn med mig och det går jättebra, stora tjejen plockar själv(äter en del såklart men det är ju så gott!) den lilla har lärt sig oxå att äta från blåbärs kvisten och sen får man ha med sig lite leksaker, filt och fika så går det bra.( även en snäll mormor kan vara till hjälp oxå..)
Idag njöt vi alla 3 tjejer av denna frukost nedan!

Nu över till annat inte lika kul...oftast pratas det bara om hudproblem på vintern men det är lika vanligt att man har problem året runt,dvs även på sommaren...Istället för att direkt gå och köpa dyra produkter på en butik/affär som bara rekomenderar en hudserie och inte kan så mycket specifikt om just huden utan mera produkterna REKOMENDERAS att istället prata med någon som både är utbildad Näringsrådgivare och Hudterapeut så får man både råd vad gäller kost och hudvård. 2 i 1! Eftersom huden återspeglar ju vad man stoppar i sig dagligen, den berättar hur man mår inuti kroppen och då är det bra att tänka igenom sin dagliga kost och vad man ska äta och vad man bör undvika...
Kom GÄRNA in i vår butik så hjälper vi er med små enkla tips/råd vad gäller kost och hudvård, så ska du se att din hy mår och ser bättre ut inom kort!
Ha en fin vecka allihopa där ute i Sommar Sverige!
Mvh Caroline


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar