Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



28 augusti, 2012

Kom igång-paket med LCHF & Detox!

Nu är det snart höst och då vill vi alla vara pigga, friska och ha energi för att klara den lååånga hösten som är både mörk, kall och grå..Man får då njuta av den sista solen nu som är och ta vara på det genom sköna promenader eller löpturer.Nu är ju inte hela hösten lång och grå men många känner ju tom ångest över att hösten ska komma och redan är trötta..det vill ju inte vi att folk ska känna därför tipsar vi lite om vad som kan vara bra och uppiggande!
Man kan hjälpa till på traven och bli pigg, bli av med svullen och gasig mage,trötthet,högt blodsocker mm genom att prova LCHF kanske?

 En sak som är mycket intressant, bra och välgörande är annars Detox!
 För att kunna bli pigg både på in och utsidan! Många av de slaggprodukter som finns i kroppen bildas i tarmen. Om de inte rensas ut så läcker de vidare ut till blodet och belastar resten av kroppen, det vill säga alla celler och organ.
 Behöver du Detoxa? Kom in i vår butik och fyll i Detox-formuläret så hjälper vi dig med gratis rådgivning och visar Detox-paketet.Några ex på att man kanske behöver detoxa:

Detox handlar inte om att fasta/banta utan om att äta ren, naturlig, grön,sund kost och dryck, och självklart motion under några veckor och att rensa ur kroppen med slagg/gifter med hjälp av naturligt Detox från Holistic som vi nu kan erbjuda!
Detox betyder= Avgiftning.

Välkomna in hos oss och kolla in våra LCHF-paket och Detox-paket vi nu erbjuder.
 Först till kvarn med Paket-Rabatt fram till 25 sept, sen gäller ord.pris.
Finns 2 olika storlekar, en Small och ett Large!
I varje paket ingår gratis recept som är enkla att läsa och tillaga för att komma igång!


Caroline & Lisa



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar