Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



24 januari, 2014

Lördagsöppet 25 januari 10-14 med KAMPANJ MAKE-UP

Vi fortsätter med lördagsöppet sista helgen i månaden och denna månad blev det imorgon den 25 januari Kl: 10.00-14.00
Vi kommer ha specialkampanj på Make-up:

Mycket förmånliga priser på vår populära och helt naturliga mineral-makeup serie, dessutom REA på mineral ögonskuggor som ska utgå ur sortimentet så ALLA dessa kommer säljas för halva priset!
(Dock ej färgen Kakao, den kommer finnas kvar)
Förmånliga priser på sminkverktyg, penslar mm, PASSA PÅ först till kvarn!

Vad sägs om dessa snygga  nyanser i Olivgrönt eller 24 Carat till ögonskugga?

Färg -  Olivgrön Ögonskugga NU 70kr (Ord.pris 140kr)

En underbar matt, medelmörk ögonskugga i olivgrönt som passar lika bra för dagen som kvällen. Den matta ytan ger dina ögonlock ett spännande, dovt  utseende - perfekt till den mystiska kvinnan.
Användning: Det blir lätt för mycket i början eftersom det finns så mycket färgpigment i produkterna. Ta lite färg i locket, arbeta in det i borsten och skaka av noga.  För att få en bra globlinje duttar du med penseln och följer globlonjen, för sedan penseln fram och tillbaka och neråt mot ögonfranskanten så att det bildas ett > i ytterkant av ögat. Sudda utifrån och in så att det inte blir skarpa kanter.  

Vill du ha en eyeliner kan du fukta penseln med lite rent vatten.





Vi erbjuder oxå imorgon att prova och testa vår make-up GRATIS och bli sminkad av en utbildad Make-up artist som nu praktiserar hos oss! Alexandra finns hos oss nu och välkomna att prova/testa och ställ alla frågor kring make-up, sminkverktyg mm imorgon!

Jag Caroline som arbetar som Hudterapeut kan hjälpa er med frågor kring hud, hudvård och om ni har specifika frågor/funderingar om problemhy! Jag finns dock bara på plats mellan 11.00-14.00!

VÄLKOMNA IMORGON LÖRDAG 10-14!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar