Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



22 januari, 2014

Gå ner i vikt-tips och börja med en rivstart!

Hittade detta tips på den populära bloggen "56kilo" där hon skrev om vårt Detoxpulver, kul!
Läs mer på hennes blogg och få inspiration med goda recept, träning och annat smått och gott!
http://56kilo.se/blogg/page/7/

Läs under inlägget: Rivstart del 2!

Vill man få en riktig rivstart på nya året så är det superbra att lägga till detta Detox-pulver, man kan köra detoxpulver oavsett hur man lever/äter, dvs husmanskots, LCHF, GI, Paleo,Viktvaktarna mm. Dessutom behöver man ju inte äta Detox-dieten om man inte vill men det ger ju helt klart en fördel för kropp, energi och hälsa att undvika vissa livsmedel och det är ju endast under 3 veckor av ens liv!
Jag och Lisa har genomfört detox flera ggr med en grupp kunder och det är inte så svårt som alla tror. Bara rensa ut det dåliga" från skafferiet/kylen och ladda upp med det "bra" så man är förberedd!
Är ni nyfikna mer? Välkomna på måndag 27 jan kl 18,00-19,30 på en Inspirationskväll i butiken! Anmälan till oss 0122-12500 elle mail: halsa.pa@live.se
Den är gratis och vi bjuder på en kopp gott te från vårt stora Pukka/Yogi sortiment!

Vi har även ett "kom igång" tema bord i butiken hos oss, med flera jättebra hälsoprodukter:

Proteinpulver- som är utan socker/sötningsmedel- perfekt efter träningspass eller till mellis
Psyliumfröskal- Rensar tarm/mage på slagg, plack och smuts och är jättebra för immunförsvaret, eftersom det sitter ju i magen! =)
Detoxte - Grönt ekologiskt koffeinfritt te som är lätt utrensande för kroppen! Riktigt gott och en av våra storsäljare!
D-vitamin- det viktiga vintervitaminet som alla bör äta, många svenskar lider brist på detta och har man brist kan man inte ta upp kalcium vilket påverkar skelett och leder.. Brist kan oxå ge trötthetskänsla, depression , värk i kropp mm.
Nyponpulver- En riktig C-vitaminboost, 60ggr mer än i citrusfrukter.Mycket bra för immunförsvar, urinblåsebesvär, huden, leder, artros, reumatism mm!

VÄLKOMNA IN TILL OSS!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar