Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



12 augusti, 2013

VÄLKOMNA TILLBAKA till oss och höstinspiration!

Hej alla fina kunder!
 Nu är vi tillbaka som vanligt igen med ord. öppettider, dvs:
Måndag-Torsdag 10.00-18.00 och Fredagar 10.00-17.00!
Vi planerar för fullt inför en mysig, inspirerande, hälsosam höst hos oss med många event och aktiviteter!
Vill du få en nystart och börja ditt nya hälsosamma liv, välkommen in till oss så hjälper vi dig gratis med enkla  tips om kost, mat och andra råd!
 Vill man ha specifik rådgivning på mer personlig nivå med konkreta råd, recept, kickstart mm så boka in en Kostrådgivning hos oss på 2 timmar, endast 595kr!
Du kommer till oss ca 1 timme då vi pratar i enskilt rum om din livsstil med mat, träning, kost mm och sedan får du personligt Hälso-kompendium som vi arbetar fram med recept, vägledning och annat smått och gott! BOKA, du kommer inte bli besviken!

Hoppas alla haft en skön, lång lugn och solig sommar, och att ni har hämtat energi och kraft inför hösten!

Ps. Vårt BÄSTA tips just nu innan hösten är här: spring ut i skogen och plocka de sista blåbären innan de är försent, det finns massor kvar och de är stora! Så bra att ladda upp inför hösten/vintern med detta goda, antioxidantrika  och nyttiga bär! Till gröna smoothies, till gröt/youghurt, till paj, muffins, sylt eller saft! Och det är dessutom helt gratis!



Må gott!

Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar