Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 augusti, 2013

Höstens första inspirerande NYA föreläsning! Missa inte!

Hej alla fina kunder!
Finns det bättre sätt att starta igång hösten med än att gå och lyssna på en intressant och mycket inspirerande "hälsoföreläsning" med kunniga, proffsiga och roliga Tommy Svensson?
Tommy har skrivit flertalet böcker i ämnena mat, kost, tillsatser, vitaminer och mineraler samt gravid/amning och har nu börjat resa runt Sverige med sin nya föreläsning om ett "hälsosammare liv" med sin nya bok!
Vi anordnar inte föreläsningen denna  gång men vi får ändå vara med på ett litet hörn, då det passar att visa upp de bra alternativen som vi har UTAN TILLSATSER.
Vi kommer finnas med innan föreläsningen med ett bord med mycket fina erbjudanden och rabatter på utvalda populära produkter så passa på! OBS! Kontant betalning.
Det krävs ingen föranmälan till denna föreläsning då det kommer vara i Kulturens Hus, men maila gärna oss ändå om ni ska gå, så vi vet på ett ungefär hur många som tänker komma! Det underlättar oxå för att vi ska veta hur mycket produkter vi ska ta med samt hur mycket fina erbjudanden vi ska ha?!  =)
DELA gärna detta inlägg  om ni har Facebook, så ALLA i finspångstrakterna får veta detta!
Den som DELAR mest  och oftast kommer få en liten present av oss att hämta i butiken nästa vecka!
Hoppas vi ses!
Caroline & Lisa

Tommys helt nya föreläsning som blivit en jätte succé

Nu har du möjlighet att lyssna på en av landets bästa föreläsare.

Tommy Svensson har föreläst om mat och tillsatser i mat i nästan 20 år och med över 2000 föreläsningar, runt om i landet, är han i särklass Sveriges mest anlitad föreläsare. Nu kommer han med sin nya föreläsning för första gången i Finspång.

Ät dig till ett Hälsosammare Liv.
                                 Under föreläsningen tas frågor som vilka sjukdomar är kostrelaterade och hur jag kan påverka dessa genom att ändra min kost? Vad bör jag tänka på när jag handlar och hur lagar jag till varorna för att få det bästa resultatet? Finns GMO- produkter i mitt kylskåp?
Visste du t.ex. att om den hackade löken får ligga hackad i tio minuter innan den lagas till, så utvecklas antioxidanter som sänker blodtrycket, minskar risken för diabetes, sänker kolesterolet och motverkar hjärt- och kärlsjukdomar.

Tommy Svensson hjälper dig, i denna föreläsning att hitta rätt bland varor i butiken. Vilka man i första hand väljer och vilka man bör lämna kvar. Du får också en del tips på recept, där man lagar själv istället för att köpa produkter med tillsatser i butiken.

Finspång
Kulturhuset (stora salongen) Bergslagsv. 29 Finspång

DATUM: Onsdagen den 28 augusti – 2013 TID: 17.00 – 21.30

17.00-18.15 försäljning av tillsatsfria varor och andra aktiviteter.
OBS! Föreläsningen börjar 18.30 (kom i god tid)

KOSTNAD: 100 kronor (ingen föranmälan) först till kvarn

Du har även möjlighet att köpa Tommys böcker till reducerat pris.


                                                               Arrangörer:
                                                                                                                


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar