Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



20 augusti, 2013

Nu kör vi igång Höst-Detox! HÄNG PÅ!

Nu tycker vi det är dax med en välbehövlig Höst- DETOX efter en lång och skön sommar med säkerligen för mycket god mat, glass, godis, vin, öl, drinkar, tobak, bullar och smörgåsar, kaffe, energidrycker, läsk, sötsaker, hel och halvfabrikat och massa annat onyttigt...Låter det bekant?
 Eller  äter du redan hälsosamt men känner du ändå att du kanske behöver få ny energi, ork, lust, bättre hy, sömn, kanske tappa några kilon mm? Prova en DETOX med oss under sept kör vi igång med inspirationskväll och erbjudanden!
Häng på oss och kör DETOX med ett glatt gäng som kan peppa varann under tiden, byta erfarenheter och ge varann tips osv! Ta med din partner eller vän!
Vi körde en mycket lyckad DETOX-kur i våras med 2 olika grupper och alla var så nöjda, att samma deltagare redan har föranmält att de vill köra igen!
Vill du läsa mer om Detox och fylla i ett frågeformulär och kolla om du behöver detoxa?
Läs mera här:
http://www.holistic.se/produkter/index.php?kat=detox

Vi startar med en INSPIRATIONSKVÄLL med info om DETOX samt pratar hur enkelt man gör detta samt har erbjudanden på produkter men endast under denna kväll!

NÄR: Måndag 2 September hos oss i butiken på Bergslagsvägen 6
TID: Kl 18.00-19.30
Kvällen är gratis och vi bjuder på välgörande gott te!
Erbjudanden/Rabatter endast med Detox-paket under kvällen om det betalas på plats.
Om man vill skriver man upp sig på mail-lista så man kan följa gruppen och peppa varann.
Lämplig start för DETOX bestäms under kvällen men man behöver ju rensa ut allt onyttigt hemma först, inhandla nyttigheter samt trappa ner på koffein och sötsaker så man inte får abstinens.. 0)

Anmälan  till inspirationskvällen senast torsdag 29 augusti! till vår mail: halsa.pa@live.se eller ring oss 0122-12500, annars kom in i butiken! Först till kvarn, begränsat antal platser.

Hoppas vi ses!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar