Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



26 augusti, 2013

Ta hand om din hy på bästa sätt! NYHET!

Efter en lång och skön sommar är det extra bra att ta hand om sin hy! Prova att regelbundet lägga en ansiktsmask och se vilket härligt resultat man får! Smörj in med vegetabilisk olja under natten, och gärna på morgonen under dagkrämen.
Vi har idag fått in världens bästa ansiktsolja, "Morot och Vitamin-olja", dessa ansiktsoljor är våra storsäljare i hela butiken och alla blir så nöjda som provar dem och sen vill man inte sluta. Olja ger bra återfuktning, lyster och huden kommer i balans.
Ni som älskat Anti-age ansiktsoljan får vänta ett tag till...då leverantören arbetar med att ändra förpackningen, men då är det perfekt att prova denna!
Huden vill ju oxå ha ombyte  av näring, som magen/kroppen vill ha varierad kost! =)

Det bästa med denna exklusiva ansiktsolja är att morot ger ju lite snygg brun nyans, bästa sättet att förlänga sin solbränna en bit in på hösten!

"Ansiktsolja Carrot Riche"
En praktisk pumpflaska, 30ml, dryg och räcker länge!
Innehåll: Tistelolja, aprikosolja, avocadoolja, morot och naturligt E-vitamin.
Tistelolja: Balanserar fet hy. Går snabbt in i huden utan att kladda.
Aprikosolja: Ger huden vitamin och fukt.
Avocadoolja: Ger lyster till trött hy, mild och näringsrik.
Morot: Ger fin nyans och lyster.
Pris: endast 169kr.



Prova! Du kommer inte bli besviken!

Välkomna till oss!
Caroline & Lisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar