Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 februari, 2013

PREMIÄR och LANSERING av....

Arbetar för fullt med innehållet i Hälsopåsen och vill gärna ha önskemål! Första månadens påse kommer vara värd bra mycket  mer än priset på 149kr, så passa på att prova du oxå! Vi kommer lägga ner några överraskningar i påsarna! =)
Tipsa gärna vänner/bekanta, betalning för denna månads påse ska vara på vårt Bankgiro senast 27 feb!

Vi kan nu stolta och glada presentera en NYHET vi numera kan erbjuda alla nyfikna, intresserade, hälsosamma/sportiga eller de som bara vill äta/leva lite nyttigare:

" Hälso-påsen"
Många prenumererar ju både på matkasse, doftljus och smink...
Vi vill därför inspirera er med att prenumerera på något för hälsan/kroppen istället som hela familjen kan ha nytta/glädje av!

Vad är då "Hälso-påsen"?
Det är en god & rolig Eko-inspirerad påse med smått och gott i som kommer variera månad till månad, den kommer innehålla bra näringsrika produkter som man kan ha innan eller efter träning, till melllanmål eller utflykter, till lördagsgodis, frukosten, kvällsmaten eller som snacks och även till matlagning eller bakning.Allt för att hela familjen ska få inspiration, smaka/testa nya produkter och helt enkelt byta ut livsmedel hemma för en mer hälsosam livsstil på prov.
Innehållet i påsen kommer baseras lite på produkter ur vårt sortiment men även specialbeställas från leverantörer varje månad för att kunna erbjuda en eller flera nyheter i påsen, tex en ny god dryck (träning, fikat eller frukost etc) en god marmelad, eller kanske en nyttig mättande power/protein bar, en minipåse med nötter, smoothiemix, minipåse nyponpulver osv, dinkelpasta eller något glutenfritt mm mm!

Alla produkter kommer inte vara ordinarie storlekar eftersom det är tänkt som "prova på" under varje månad och för att hålla nere kostnaderna. Vi kommer ev kanske lägga ner någon produkt som är ordinarie storlek om ni vill ha men då minskar antalet på produkter i påsen. Ni får gärna komma med önskemål antingen nu innan vi släpper den första påsen eller efter ni fått den för att komma med feedback på vad ni önskar. Mycket kul att få en överrasknings påse varje fredag en gång i månaden som hela familjen kan njuta av!

Eftersom vi måste specialbeställa vissa produkter från leverantörer varje månad och vi måste veta exakt antal påsar så är det bindande anmälan. Betalning i förskott som gäller första gången, sedan får vi se hur vi gör, men anmälan är bindande varje gång man bokar sin påse! Det kommer vara produkter i påsen som är mer värt än 149 kr då vi ger rabatt och även ibland skickar med små presenter!

Pris "Hälso-påse" endast 149kr/månad, betalas in till vårt Bankgiro med ditt namn efter din anmälan till oss i butik eller till vår mail: halsa.pa@live.se den första gången.
 Inga krav på antal månader man behöver prenumerera.
Hälsopåsen kan hämtas  den sista fredagen i månaden hos oss i butik, dvs dessa datum:

Fredag 1 mars (avvikande datum denna månad)
Fredag 29 mars
Fredag 26 april
Fredag 31 maj
Fredag 28 juni
Uppehåll juli-aug
Fredag 27 sept
Fredag 25 oktober
Fredag 29 november
Uppehåll dec.

ERBJUDANDE!!! De 3 första kunderna som anmäler och betalar in sin prenumeration på en
 Hälso-påse får 1 påse gratis på köpet! Perfekt present att ge bort och inspirera någon vän? Anmälan till denna månads Hälso- påse är senast måndag morgon kl 10.00 den 25 feb! Skynda skynda att börja ditt nya liv idag och dela gärna detta på Facebook så fler kan inspireras!

Vi hoppas ni gillar vår ide och vår påse!
Caroline & Lisa
Näringsrådgivare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar