Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



03 februari, 2013

Vecko-Rapportering Detox

Hej alla!
Ville bara skriva en liten vecko-rapporering efter 1 hel veckas DETOX!
Jag & Lisa körde ju igång förra veckan med 2 olika grupper och vi är ett gäng som nu "detoxar" ihop, även om alla startar olika datum!
Att detoxa har vi aldrig gjort innan och vi trodde det skulle vara så mycket jobbigare än vad det är..varför har man inte gjort detta tidigare? Så himla bra, skönt och fräscht för kroppen!
Har man bara laddat upp i frys och kyl med massa frukt och grönt, kyckling och fisk mm så är det ju inga problem! Det underlättar ju oxå mycket att både jag och min sambo kör ihop, för då peppar man varann! Drog ner på kaffet några dagar innan, svårt de första dagarna med abstinens och kaffesug men sen försvann det!
Lite huvudvärk också de första dagarna som är en vanlig reaktion från många men den försvann oxå snabbt!
Vågen visade även minus 2 kg på ca 4 dagar tror jag..och det är ju mest vätska man förlorar i början men alltid nåt! Bort med det " dåliga" in med det bra!

Att dricka pulvret  2 ggr/dag var heller inga problem då det inte smakar illa utan det som man mest känner är syrlig smak tex av rabarberrot, men smaken är ju olika så alla kanske inte gillar det!
Så hur har det sett ut denna vecka då? Jag lite bilder ska ni få på middag och frukostar:

 Frukostar varierar men stående är alltid en Smoothie!


Istället för efterrättt: Chokladsmoothie
Havremjölk
Raw kakao
Lite stevia eller 1 banan
Lördagsmiddag: Kyckling taccos! Gick utmärkt att äta utan tortillabröd, skillnaden man kände efter var att man  inte var lika mätt/däst och svullen i magen efteråt som när man brukar äta med bröd..Så bara positivt!

Annars har det varit mycket grillad kyckling, fiskgryta, lax i ugn med god sallad mm.

Ni som är nyfikna, kom in så berättar vi mera och vi säger bara:
GÖRT! Så värt för kropp & själ! Det är ju faktiskt bara 3 veckor av hela ens liv!

Ha en fin vecka!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar