Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



12 februari, 2013

Mamma + bebis!

Idag vill vi lyfta fram alla Mammor och nytillkomna bebisar!
(Pappor får vi inte heller glömma men just mammor fokuserar vi på denna gång!)

Alla kanske inte känner till att vi har specialsortiment för Gravida, bebisar och mammor?
Vad då för nåt tänker många?
Jo hos oss finns ALLT man  behöver till sig själv och den lilla bebisen!
Vi har vår uppskattade Gravid/Mamma -Eko behandling 60 minuter som är mycket uppskattad i mitten eller slutet på graviditeten för att få lugn skön massage och även minska på svullnader/spänningar i kroppen mm. Även skönt för den nyblivna mamman efter en lång graviditet och när alla spänningar släppt efter förlossningen och bara få ro om sig själv en stund! Perfekt present att ge bort till den nyblivna mamman! Läs mer om vår behandling här:
http://www.halsapa.net/EkoAnsikt.html
Många vill massera och smörja magen under graviditeten så hos oss finns både body butter med sheasmör som är bra för att motverka bristningar och även havandeskapsolja från ekologiska Weleda!

Vi har efter tips från BVC tagit in amningste från Weleda som är mycket populärt och många är mycket nöjda med den produkten, den finns alltid i sortimentet hos oss!
Vi har även Blutsaft eller andra tillskott som är bra att äta för att motverka järnbrist, vi tipsar och ger även råd om vilken mat du kan äta som innehåller mycket järn.

Vill du läsa mer om graviditet/amning och produkter:
http://www.weleda.se/hudvard/graviditet-och-amning/

Till bebisen har vi ekologiska & 100% naturliga salvor,krämer och ekologiska snuttefiltar. Allt för att undvika onödiga kemikalier på bebisen som är extra känslig både på huden och inuti kroppen då bebisen inte kan rena/avgifta sig själv.
Vad behöver då en bebis? Ja en 100% naturlig babyolja och en zinkräm räcker gott och väl! Kanske under vintern nu när det är extra kallt och minusgrader så är det bra med skyddande vattenfri kräm i ansiktet när de åker barnvagn ute och är extra utsatta för blåst/kyla/vind mm.

Vill du läsa mera om baby, huden och krämer? Läs här:
http://www.weleda.se/hudvard/barnprodukter/

Vi har även en lättläst handbok "Tips för gravida/ammande" av Tommy Svensson med info & tips om bra näringsrik mat, kosttillskott och vad man bör tänka på att undvika under graviditeten.
En mycket bra, lättsam och viktig bok! Perfekt present att ge bort!
Om man vill ge bort present till en bebis så finns det söta virkade kaniner eller hela Barbapappa familjen att välja på, pris från 139kr! Eller varför inte sätta ihop ett fint Baby-paket med:
Ekologisk snuttefilt
virkad kanin
zinksalva
ekologisk allround kräm/salva?



och inte att glömma nåt litet fint till nyblivna mamman?
En fin stilren berlock att hänga på en halskedja med texten: Lycka & Glädje, (99kr)



Ps. vill du vara med på en gravidgrupp eller att vi har en mammagrupp? Maila oss så sätter vi ihop en grupp, ca 4-5st är lagom. Då pratar vi om ämnen ni själva önskar ta upp,kanske om bebis och huden? Eller hur man gör med mjölkstockning? Vad man ska ge för mat till bebis senare osv?
 Vi träffas och fikar/umgås under ett antal tillfällen, detta är gratis, endast betalning för fika.

Välkomna in till oss så hjälper vi er med tips/råd!
Caroline  Ekologisk Hudterapeut & Näringsrådgivare
Lisa Kostrådgivning & Mikromassage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar