Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



15 november, 2016

ÄNTLIGEN kan vi erbjuda denna NYHET!

Hej alla fina kunder,

Nu kommer vi snart kunna erbjuda en så härlig mysig produkt som många av oss älskar att använda i våra hem och stugor!
Jag har länge letat efter miljövänliga ekologiska giftfria DOFTLJUS och nu hittat en lokal genuin och proffsig leverantör som verkligen brinner för Ekologiskt miljövänligt och hållbart!
Jag hittade dessa underbara doftljus på Instagram först på sidan: #Manicorganic
Jag blev så GLAD när jag såg att det dels var ett svenskt företag och dessutom LOKALT i Norrköping!
Här kommer lite kort info om vilka som står bakom Manicorganic och varför de satsar på dessa giftfria doftljus:


Bakom det svenska eco-livsstilsmärket Manic Organic hittar ni oss, Louise och Simon i hjärtat av Norrköping. Vår resa startade på sätt och vis redan 2012 i det grönskande surfingparadiset Costa Rica där kärleken till havet och naturen sådde ett frö att få vara med och bidra till en mer naturlig livsstil. Naturligt, lyxigt och hälsosamt för både kropp och miljö var ledorden när vi startade det som idag har kommit att bli ett fantastiskt alternativ på den svenska marknaden.

Våra giftfria doftljus är helt fria från paraffin (kommer från fossilt bränsle), palmolja (skövlar vår dyrbara regnskog) och stearin (innehåller oftast till största del palmolja och animaliskt fett). Våra ljus ska sprida värme och gudomlig doft utan att brinna på någons bekostnad. De är snälla mot hälsa, natur och djur (veganska). Dessutom planterar vi ett träd i Afrika för varje sålt ljus och är därmed med och bekämpar global uppvärmning, fattigdom, svält och förlust av biologisk mångfald.

Louise, med sin enorma kreativitet, står för produktion och Simon, med sin förmåga att strukturera står för logistiken. Vår son Jonathan är vår största motivator, som inspirerar oss till att kämpa för en naturligare livsstil. Ofta är vi ute och far i världen på jakt efter ny inspiration som vi kan väva samman med våra fantastiska rötter i Norden, resultatet finner ni i våra produkter. ♡



 
LOUISE, CO-OWNER

LOUISE, CO-OWNER

Vi kommer ta in dessa två doftljus till en början i vårt sortiment i begränsat antal för att se om intresse finns bland er kunder!

Doftljus Lemongrass
Stimulerande och sensuell doft med fräsch citrongräs, sicilianska citroner och limes som leder in till en kryddig ton av ingefära och muskot, med en hint av eukalyptus.



Brinntid minst 45 h. Vid köp av detta ljus planterar vi ett träd i Afrika i kampen mot global uppvärmning, fattigdom och förlust av biologisk mångfald. 100 % veganskt.

Doftljus Christmas Spirit
Låt ditt hem fyllas av varma doftnoter av kanel, kryddnejlika och muskot med en fin underton av glaserad apelsin. En tidlös klassisk kryddblandning som höjer mysfaktorn!





Brinntid minst 45 h. Vid köp av detta ljus planterar vi ett träd i Afrika i kampen mot global uppvärmning, fattigdom och förlust av biologisk mångfald. 100 % veganskt.

Vi är så GLADA att få in dessa och de kommer redan finnas i butiken nu på måndag 21/11. Hoppas ni ska gilla dem lika mycket som oss!

Varma hälsningar,
Hälsa på teamet!
Caroline Anneli & Caroline


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar