Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



07 december, 2016

JULKLAPPSLISTAN till hela familjen och släkten!

Välkommen in till vår mysiga juliga butik som är fylld med fina och goda julklappar som passar hela familjen liten som stor!
Butiken är välfylld med julpåsar, presentkartonger, fina smycken, vårdande ekologiska krämer,baby/barn produkter, ny hudvårdsserie för Män, god Ekoglögg och lyxig choklad! mm mm!
Här kommer en julklappslista  med många julklappstips till små som stora, allt för att förenkla din stressiga vardag nu inför jul! Vi slår även in i fina julklappar om ni beställer via telefon/mail eller om det finns tid i butiken!

Vad uppskattar man som present att få när man får gäster? Vi har erfarenhet att många blir så glada och uppskattar att få något ätbart som hela familjen kan njuta av istället för en blomma.
Vi har därför just nu i butiken fullt med härliga Eko-påsar med blandat innehåll som passar hela familjen. Pris från 75kr och uppåt. Vad sägs om dessa fina påsar med Klassiskt Chaite (löste) med en lyxig ekologisk/Fairtrade choklad med smak av tex ingefära, apelsin, havssalt etc. Eller en julig påse med glögg, choklad, dadlar och chokladmarsipan?



Till din baby/barn eller barnbarn
Ge bort en uppskattad och användbar julklapp till de minsta i familjen:
Till baby: En badanka eller bitring i naturgummi eller naturgumminapp 3-36 mån.
Till barnen har vi fått in dessa söta tandborstmuggar, tandborstar, tandkräm och nu även silikonlock till muggen =)
Visst är de söta? (Tips! En del vuxna köper muggen till sig själva att dricka kaffe/te ur)


Till de lite större barnen  kan vi erbjuda en härlig skön och mysig upplevelse;
Små på SPA-60min (bokas för 2 personer samtidigt) 6-12 år
Detta är en populär present som alltid blir mycket uppskattad hos barnen. De brukar "sväva" ut från rummet och säga att de vill få samma present/julklapp igen =)
Läs mer här:

Till tonåringarna vad ger man då? De har väl det mesta redan men många tonåringar känner sig ofta stressade i skolan och har ibland problem med huden. Så vi tipsar om dessa 2 välgörande och sköna behandlingar som är mycket populära bland ungdomar

Eko-Tonårsbehandling 60 min inkl lättare kostrådgivning 

Läs mer om behandlingen här:http://www.halsapa.net/EkoAnsikt.html

Vill man bara komma iväg på en skön avslappnande värmande behandling så tipsar vi om Hot Stone massage 30/45/60/80 min. Detta är en behandling utöver det vanliga och alla ungdomar som testat denna har varit så nöjda! Läs mer här:

En julklapp som kan vara svår är julklappen till sina kära förälder/föräldrar som oftast inte önskar sig något speciellt eller redan har allt.
Då har vi några bra julklappstips:
Varför inte ge bort en glaskanna med filter som filtrerar ditt kranvatten eller vatten från egen brunn? Det märks stor skillnad på vattnet när man väl börjat dricka! Vi har vattenkanna i glas såklart eftersom man inte ska ha vätska i plast då farliga plastämnen srids ut i vattnet som vi sedan dricker..
Eller varför inte ge bort en vacker mysig och hälsosam saltstenlampa som avger negativa joner som förbättrar inomhusluften? Så vackert sken i rummet som blir nu när det är mörkt ute! Finns som lampa med sladd och glödlampa eller som en ljuslykta med värmeljus.

En uppskattad julklapp att ge bort till sina föräldrar är annars en skön välgörande massage, så de oxå får komma iväg på välbehövlig egentid och få avslappnande behandling. Hot Stone massage, Aromamassage, Klassisk massage, Energimassage, Ansiktsbehandling, Fot-SPA 60 min mm mm.
Läs mer om behandlingar här:

Vad ska du ge din partner/man/sambo/pojkvän?
Ge bort en riktig cool nykomling i butiken, en av dessa vårdande mjukgörande ansiktsprodukter från svenska företaget Mr Bear Family! Så fräscha friska och mjukgörande hudvårdsprodukter med naturligt innehåll och snygga manliga förpackningar! Finns skäggolja, skäggvax, ansiktskräm, mustachvax och lypsyl!


Vill du överraska din partner/flickvän/sambo/fru med en riktig LYXIG julklapp detta år?
Varför inte ge bort den mest Exklusiva behandlingen vi erbjuder som dessutom är världsunik!
Pure Cell Treatment 60 minuter. Vi bjuder på en hudvårdsprodukt vid köp av presentkort på denna behandling. Värde 125kr.
Läs mer om behandlingen här:

Vill du ge något litet men uppskattat till din mormor/morfar farmor/farfar?
Ge bort en uppskattad Julpåse med smått & gott i som de kan njuta av under jul och nyårshelgen! Vi hjälper dig att fixa en fin presentpåse!



Och till den roliga JULKLAPPSLEKEN har vi massor av bra förslag, vad sägs om lyxiga reseförpackningar från  svenska  hudvårdsmärket Maria Åkerberg, dessa säljer vi nu till 25% rabatt fram till 31/12, så passa på! Ge bort ett litet lyxig SPA-kit! 
Välj annars bland vårt stora sortiment av lyxiga rena naturliga äkta choklad utan tillsatser. Vi har ett stort chokladsortiment med gluten/soja/ägg och nötfri choklad!
Goda friska läskande Ingefärskläsk med en söt liten plåtask med ingefärspastiller eller en påse sega ingefärskolor?
En ekologisk Lantbuljong och ett Örtsalt till någon som älskar att laga mat?
Ett ekologiskt lakritsset till LAKRITS älskaren,  En påse Sötlakrits,en påse saltlakrits och en söt plåtask med äkta lakritspastiller!
Ett litet sött Mini-hudvårdskit från svenska Maria Åkerberg med deras exklusivaste Night Cream More  &deras populära Eye Cream i en söt cellofanpåse!



Välkommen in så hjälper vi dig att hitta alla julklappar till familjen och ha nu en skön lugn och fin December månad!
Må gott!

Caroline Anneli & Caroline












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar