Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



26 maj, 2015

Tips Tips! Mors Dag Erbjudande!

Tisdag och i full fart med alla förberedelser dels inför kvällens event: Exklusiv Tjejkväll & SPA med Caroline Jansson från Kocy& Co här i butiken!
Sedan packas det upp nya produkter i butiken och fylls på inför Finsponga Marken nu på fredag, då bord kommer finnas utanför butiken med specialerbjudanden på, samt erbjudande inne i butiken, så hoppas ni kommer!

Men innan dess tänkte jag erbjuda några Mors-Dag erbjudanden till er som ska passa alla Mammor ung som äldre:

Mors-Dag Lyx Behandling ca 45 min: 
Ansiktsbehandling med djuprengöring, skön ansiktsmassage, näringsrik återfuktande ansiktsmask. Sedan huvud och hårbottenmassage, när du sen är djupt avslappnad så klappas rosvatten in i huden för att sedan massera in lyxig ansiktsolja med Morot/Vitamin som ger extra fin lyster, som avslut ansiktskräm för att skydda och ge den fukt.
Som pricken över i och det lilla extra så ges en skön arm och handmassage med ekologisk lyxig relaxing olja.
Specialpris Mors dag: 495kr (Ord pris: 595kr)

Köps som presentkort denna vecka, tisd-lördag i butiken eller beställs via email/telefon och kan betalas i förskott till Bankgiro, så skickas presentkort hem!

Specialerbjudande på dessa SPA-behandlingar:

Vid köp av presentkort på behandlingar nedan, så får man en exklusiv ekologisk choklad gratis till Mamma med snyggt tillhörande vykort i presentpåse! (Värde 40kr)

Body Scrub Express 30 min 395kr
Hela kroppen torrscrubas med natursvamp som effektivt tar bort torra hudceller, stimulerar cirkulationen och ger ny lyster.
Därefter masseras ett välgörande Body Balm in på hela kroppen som stärker hyn och gör den silkeslen.


Body Scrub Chocolate 60 min 650kr
Hela kroppen torrborstas för att få igång blodcirkulationen, därefter appliceras den varma oljan som masseras in i huden med kraftfulla svepningar. Den rika chokladen stimulerar lyckohormoner i din kropp och fyller dig med välbehag samtidigt som din hy får en ny fin lyster. Medan inpackningen verkar få du njuta av en härlig skön ansikts eller skalpmassage under mjuka filtar.

Ge bort en snygg vårig scarf med matchande armand till din mamma, paketpris just nu: 199kr!
Passa på endast begränsat antal och dessa säljs så långt lagret räcker:






Överraska din mamma med ett SPA-Kit i fin vit Organzapåse med 4 olika spa produkter från svenska ekologiska Maria Åkerberg, endast 100kr! Perfekt på resan eller i träningsväskan nu under sommaren!

Eller överraska med ett presentkort på valfri behandling eller produkt i butiken, summa från 50kr!

Välkomna in och kika bland alla tips!

Öppet tisdag 10-18
Onsd-Fred 10-17 och nu på lördag 30 maj 10-14!
Hoppas vi ses!

Caroline





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar