Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



08 maj, 2015

Fredags Erbjudande, bli snygg till helgen med fin nyans!

FREDAG FREDAG!

Idag kör vi ett riktigt trevligt fredagserbjudande på BÄST I TEST Brun utan Sol från svenska ekologiska Maria Åkerberg:
Brun utan sol som luktar friskt och fräscht av citrongräs.

Brun utan sol för ansikte och kropp.

Ger dig gradvis en naturlig och jämn solbrun färg. Maximal färg uppnås efter 3-4 dagars användning. Du bestämmer själv hur brun du vill bli!
Användning: Färgen blir ljus, naturlig och du behöver applicera flera dagar i rad för att få en färg som ser “brun” ut. Det här är Brun utan sol “light”. Du ser fräsch ut, men inte brun.

Det verksamma ämnet är Dihydroxiacetone (DHA); socker från frukt. Brun utan sol är, som alla våra produkter, en färskvara. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader. Bra användningsbeskrivning på förpackningen!

Hur gör man?
För att det inte ska bli fläckigt resultat, så peelar du huden först. Vi har flera peelingar till både kropp och ansikte. Sedan återfuktar du huden med en lotion, så inte huden är torr när du smörjer in dig. De torra partierna tar nämligen åt sig mera av färgen.

Om du inte brukar peela huden regelbundet, så kan det vara bra att du peelar först en gång och sedan väntar någon dag och peelar igen och då efter den andra gången kan du applicera Tan in a bottle.

Sedan smörjer du ut krämen på huden och är noga så du smörjer ut den ordentligt och runt om. I ansiktet kan du smörja som en "trea". Börja vid pannan, smörj in på kinden och ner mot hakan som siffran 3. Sen smörjer du ut lite in mot hela ansiktet.

Sedan kan du ta en torr pappersduk och sudda i kanterna, mot hårfästet, på brynen som gärna drar åt sig. Fotknölar och lite lätt på armbågar.

Tvätta av handflatorna och torka/sudda med ett papper.

Det är lätt att få ett bra resultat om du gör ett bra underarbete först.

Det finns ett trick till
Att fördjupa din solbränna utan att behöva vistas mer i solen. Blanda ut hälften Tan In A Bottle med hälften återfuktande creme. Både på ansikte och kropp.
Fukt och brun utan sol tillsammans på en solkysst hud, kan inte bli fel och dessutom säkert;)

Förslag på produkt.
Ansikte: Tan In A Bottle, valfri Face Lotion
Kropp: Tan In A Bottle, Body Lotion

SPECIALERBJUDANDE IDAG: 130kr,  (Ord.Pris 165kr)

Öppet 10-17 Varmt Välkomna!
Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar