Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 mars, 2014

På kunders efterfrågan; Vårig doftkväll! Först till kvarn!

Välkomna på en härlig och inspirerande kväll med tema: Doft!
Vi pratar och lär oss om de ”naturliga och riktiga” dofterna, hur de kan hjälpa oss och påverka oss positivt i vardagen!
Nu är snart VÅREN här och dags för en liten härlig inspirerande DOFT-Kväll!

Vi hade denna workshop förra året och det blev mycket populärt och lyckat! Många har frågat och önskat att vi skulle anordna en Doft-kurs igen så fler kunde få komma och nu äntligen är det dags!
Vi börjar med ett datum med begränsat antal platser, så först till kvarn! Ta med kompisarna och kom!
Vi doftar, blandar och gör vår egen ”parfym” under kvällen, så alla får med sin egen personliga parfym hem med recept så man enkelt kan komma till oss sen och fylla på i butiken, sk refill-pris! Det kallar vi klimat-smart och bra för plånboken!
Alla får även handla till förmånliga priser under kvällen om man vill botanisera mer med dofter hemma och ladda upp med eteriska oljor! 

Vi bjuder på riktigt gott eko-fika under kvällen med tema på blåbär och chiafrön! 

Datum: tisdag 1 april 
Kl: 18.00-19.30
Pris: 250kr betalas på plats.                               Kanske en doftspray med ros som bas?      
       

Begränsat antal platser, Så först till kvarn! Vi vill vara ett litet gäng då vi vill ha en personlig grupp, så alla ska kunna få hjälp och vi ska få plats runt vårt  bord i butiken. 
ANMÄLAN senast 28 mars till telefon 0122-12500 eller mail: halsa.pa@live.se.                    Välkomna på en härlig doft kväll! Caroline & Lisa 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar