Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



03 mars, 2014

Lyckad dag med Hälsoinspiration för företag/jobbkompisar!

För några veckor sedan hade vi en Hälso & SPA- dag under en fm för ett jobbgäng från Norrköping, Tandläkarna Aronsson!
En härlig grupp med tjejer som ville ha tips, inspiration och så lite SPA under en ledig fm! Hela gänget kom hit till finspång och vi har ju inlett samarbete med Allehotellet så det var ett perfekt tillfälle att ha detta på!
Vi inledde dagen med en grön och nyttig fika med välgörande avocado, Vitamin-smoothie, mättande och nyttig Rawbite, rotfruktchips, ekologisk C-vitaminrik kiwi och värmande eko-te från Pukka eller Yogi. De blev inte alls besvikna på att smörgåsarna uteblev utan gillade detta mer "gröna upplägg"! När vi fikade tillsammans så blev det inspirationssamtal om hur man lever ett " hälsosammare liv" och med tid för att ställa frågor såklart.



Efter det fick de njuta av ett värmande fotbad för trötta fötter med aromaoljor. scrub och mjukgörande fotkräm. Efteråt fick de basta med Eucalyptus olja som renar och ger syre, duscha med härliga ekologiska produkter för att sedan  var och en avsluta i mysigt tyst rum med skön musik på en säng med täcke och få välgörande massage.
Det hela var mycket uppskattat och de var nöjda och jag tyckte det var extra kul att få besök från Norrköping! Hoppas vi ses igen och att fler vill prova detta härliga upplägg! Ta med jobbkompisarna och ha en mysig lugn och inspirerande dag på lokala Allehotellet dessutom! Upplägget går att variera efter önskemål, tex serverad lunch, konferens/möte, annan massage osv!
välkonna, maila gärna om frågor finns!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar