Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



17 september, 2013

Höstmys med te! Vilket är ditt favoritte? TIPSA GÄRNA!

Nu när det börjar bli lite "höstigare" och kallare/mörkare så blir det nästan en självklarhet att krypa upp i soffan och njuta av en god välgörande och värmande kopp te!
När du ändå dricker te, drick något bra koffeinfritt och rent grönt/ört, krydd eller rött te!
Våra teer är från ekologiska och populära märket PUKKA och sen har vi några utvalda från YOGI.
Vi vill gärna ha in era tips/önskemål om just era favorit teer, så vi tänkte ha en enkel tävling! Just för att enkelt kunna se vilka teer som går bäst och kansnke nya önskemål, så vi kan anpassa sortimentet efter våra kunder.
Skriv ett mail till oss med just ditt favoritte från just PUKKA eller YOGI som vi har i sortimentet eller som du tycker vi ska ta in! Vill du inte maila, kan du skriva på vår FB-sida bara samma uppgifter under detta inlägg.
Skriv ditt te och ditt namn och gärna hur du brukar dricka det, tex på morgonen, efter maten eller efter kvällen, när sötsuget slår till eller till fikat, efter yoga passet osv!
Vi drar en vinnare på fredag som får ett valfritt te hos oss!





Nu ska jag själv njuta av en kopp Refresh från PUKKA (pepparmints te) nyfiken? läs mer om det teet här nedan:
En härlig blandning av pepparmintsblad, ros och hibiskus som verkar uppiggande.
Fänkål och koriander ger en naturlig sötma.
Lakritsrot balanserar och är stärkande.

Njut nu av en kopp te och ha en härlig och fin tisdag!
Caroline & Lisa

1 kommentar:

  1. Mitt favorit-pukka te är "detox-teet, pure"! Sååå gott och känns gott för själen, brukar börja morgonen med det de veckorna jag äter lite extra "clean", ekologiskt och raw! Funderar dock på något mysigare och höstigare nu när det börjar bli kallare, kanske något med ingefära i :) /Felicia

    SvaraRadera