Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 juni, 2013

Vårens succe Hälsopåsen med lite rapport!

Vi lanserade ju en "hälsopåse" i februari i butiken som man kan prenumerera på varje månad för endast 149kr!
Påsens innehåll är till för hela familjen och för att inspirera till en sundare och hälsosammare livsstil och vardag! Alla produkter i påsen passar hela familjen och man får prova på lite av varje med tillhörande information och recept!
Produkter varierar och i påsarna under våren har det bl a varit detta:
Ekologiska sesamkex
Berry Boost
Frukt dryck utan tillsatt socker
Mörk 71% choklad
Ört te
Nyponpulver
Nässelpulver
Tamarisås
Tranbärspulver
Proteinpulver
Torkad mango
Lokalproducerad honung
Torkade aprikoser
Torkade mullbär
Ekologiskt fruktgodis
mm mm




Många har varit så nöjda och de har berättat att de längtar efter påsen varje månad och är nyfikna vad den ska inehålla! 0)
Nu tar vi sommaruppehåll med hälsopåsen men kör igång igen sista augusti, är du nyfiken och vill testa? Då kan du maila senast 15-18 aug med namn och sedan betala i kassan när du hämtar påsen!
Sista fredagen i  varje månad kan man hämta sin hälsopåse hos oss. Men mycket viktigt att boka i sitt namn i god tid då vi specialbeställer vissa produkter till påsen och inte bara tar produkter från butiken.

Tack ALLA ni som prenumererat på hälsopåsen under våren och välkomna igen efter sommaren!

Vi erbjuder numera Fredagsmyspåse ifall någon vill ha en kul/annorlunda Ekopåse till helgen med smått och gott i! Fredagar har vi den för endast 99kr med chips, choklad och godis i!

Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar