Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



18 juni, 2013

Midsommarvecka med Tips!

Redan midsommarvecka och nu njuter vi alla av det vackra härliga och sköna vädret! Idag blir det att cykla ner till jobbet, så härligt med frisk luft och gratis motion på morgonen!

Vi vill ge er några härliga tips till Midsommar helgen:
Förhindra att myggen och knotten förstör de mysiga sommarkvällarna nu under sommaren och ladda upp med denna smarta sprayflaska från Eco Kid, passar hela familjen!

För att gardera sig kan man även tända en aroma lampa på uteplatsen,  vackert sken och effektivt om man har den eteriska oljebladningen " Stop It" som motverkar just alla sorts insekter! det är en bra mix av eteriska oljor som insekter inte gillar! Den kan man även blanda ut i vegetabilisk olja och smörja sig med eller blanda med såpa och vatten och spraya!


Svalka er med Aloevera som verkar kylande och ger mycket fukt och näring efter dagar i solen/badplatsen! Även perferkt att smörja in sig med vid insketsbett, solsveda,brännskada, sår, eksem, känslig hy eller i ansiktet efter en dag på stranden!

Skaffa smart solskydds-stift med SPF 30 och skydda läpparna och även näsan och kinder, jättebra att alltid ha i handväskan om man behöver fylla på med solskydd under dagen på barnen eller sig själv!

och så ett litet Present-tips till Midsommar att ta med om man är bortbjuden:

En fredagsmys-påse för endast 99kr med blandat smått och gott:
Chips, choklad, fruktgodis och Berry Boost!

En mycket användbar väska  "Bag4use" i flera snygga färger till:
Shopping
stranden
gympa
dagis
jobbet mm
tvättbar i 40 grader och tål ca 10-15kg
praktisk och mycket liten, platt i fodral, perfekt i handväskan eller bilen!
En present de kommer kunna ha användning av länge i flera år!





Endasst 99kr!

Välkomna till oss!
På torsdag dagen före midsommar stänger vi butiken redan 16.00!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar