Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



25 juni, 2013

Kloka svar på frågor!

Många frågar oss i butiken om det är nödvändigt att äta tillskott och vi försöker förklara på bästa sätt, att det alltid beror på hur man lever/äter,tränar mm. Nu hittade jag världens bästa artikel med precis de svaren på frågorna! Enkelt att läsa och förstå, läs och se hur du själv och din familj lever!

Punkt 7 tycker jag är extra vikigt, folk reagerar inte/tänker inte alls på hur mycket treo, värktabletter mm de ständigt äter och vad de egentligen innehåller och ger för biverkningar i kroppen...och då är det väl extra viktigt med att ta tillskott så man får bra balans i kroppen!

Har ni frågor eller funderingar, är ni alltid välkomna in till oss, vi är båda utbildade Näringsrådgivare och delar gärna med oss gratis tips/råd till våra kunder!


Vill ni läsa mer om detta? Artikeln är hämtad från hälsotidningen Kurera som alla kunder får gratis när man handlar över 200kr! Läs annars mer på www.kurera.se, MYCKET bra och inspirerande sida! 0)



Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar