Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 maj, 2012

SOL-Nyheter i butiken!

Nu kommer snart solen tillbaka! Då ska vi njuta av den så mycket vi kan men viktigt att skydda sig mot skadliga strålar. Vi har fyllt på lagret med flera olika ekologiska solprodukter för hela familjen.
Även en Brun utan sol-creme! Jag har startat Operation-bruna ben...lägger dock inte ut nån bild på detta, för de är likbleka för tillfället...
Medan konventionella solskydd går in i huden och skapar en kemisk process i kroppen, lägger sig våra solskydd utanpå huden och reflekterar bort skadliga strålar. Dessutom så slipper sjöar/hav osv bli förorenade med kemikalier av oss när vi badar och har smörjt in oss med dem... eftersom de inte innehåller några miljö eller hälsofarliga ämnen som "vanliga" solsydd gör.

Som sagt så har vi Brun utan sol för hela kroppen, doftar behagligt och går in lätt i huden, ger bra naturlig färg!Men GLÖM INTE att scrubba kroppen först innan man både smörjer med brun utan sol eller man solar ute!
För att få bort vintertrött och torr hy samt döda hudceller...som kan ge en fläckig nyans..
Härliga och bra scruber vi kan tipsa om är;
Weleda Birch Scrub som har vunnit flera kända priser under många år, ska  dessutom vara mycket effektiv mot celluliter, fräsh naturlig doft och mild scrub!
Dermanord Body Scrub med jojobakorn och aprikoskärnor som peelar huden utan att torka ut den tack vare jojoba som mjukgör på samma gång!
Har du ingen scrubvante? då har vi tagit in en härlig tvättscrub i hampa och bomull!


Vi har även tagit in en ansiktskräm med solskydd SPF15 med lite naturligt pigment i som ger en fräsh nyans i ansiktet!
Självklart har vi svalkande After sun, som är viktigt att ha efter en dag på stranden eller när man känner att man bränt sig och behöver lugna huden och ge den näring och återfuktning.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar