Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 maj, 2012

Härliga mammor!

Snart Mors dag och vi vill då passa på att tipsa om fina och trevliga presenter hos oss i vår Eko-butik & Salong!
Att uppskatta sin mamma behöver ju inte betyda dyra presenter utan det är tanken som räknas och själv gillar jag personliga presenter som jag vet passar just min mamma och som hon gillar eller kan ha användning för.
Inte att det ska vara ett tvång och stress "måste köpa nåt till morsdag-present....Då blir det tråkigt och bara opersonligt..
Vi vill här denna vecka ge er massor av härliga tips på bra och ekologiska enkla trevliga och prisvärda presenter att ge bort! Vi kommer ha ett Morsdag-tips varje dag fram till fredag!
Då får ni komma och hälsa på oss på Finsponga marken och även fynda på vårt bord samt inne i butiken!
MORS-DAG Tips nr 1:




Snygg och användbar Aromalampa i svart eller vit färg inklusive en eterisk olja med doften "Apelsinlund" för härliga stunder ute på grillplatsen i sommar eller att mysa med inne framför tv! Doften luktar fräsht, uppfriskande och ger energi och passar även extra bra att tända innan man får gäster på middag...Tänk att komma till ett hem med underbara naturliga dofter av apelsin,citron,citronmynta, cederträ mm som är bra att andas in istället för starka rengöringsmedel som sticker i näsan...
Mycket prisvärrt: lampa + eterisk olja endast 135kr!
Finns i begränsat antal. Först till kvarn!

Ps. man kan ju även byta ut Apeinslund när man tröttnat på den doften till lugnande  och behagliga doften Lavendel, eller uppfriskande Citrongräs, kanske Stop It som håller mygg,knott,fästingar och andra insekter borta..(perfekt vid grillen under sommaren...) Finns många fantastiska eteriska oljor att välja på inne i vår butik, så kom och dofta och njut!

Välkomna!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar