Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



16 augusti, 2016

Njut av en härlig Sinnespromenad!

Välkommen på kurs!

    Mindfulnesspromenad + lunch&fika ute i det fria 
    Leds av hälsopedagog 
    Caroline Forsberg


" Friheten är att vandra i skogen. Att beskåda skönheten.
Blunda och lyssna till skogens liv. Plocka en blomma och bara lukta och beröra..Känna med känslan av hjärtat. Sitta på en sten nära sjön och slappna av. Stillhet, lugn, andas, beskåda. Känna vinden och solen smeker en till ro..

Friheten att vandra i skogen..Leva här och nu i tacksamhet "
- Tidigare deltagares reflektion om dagen

Välkommen till en skön dag utomhus där vi får uppleva naturen med alla våra sinnen!
Under vår promenad arbetar vi med våra sinnen, ett i taget, går sakta och tar in det som finns omkring oss. Det ger direkta reflektioner, upplevelser och en stunds mental avslappning. En sinnespromenad är perfekt när du känner dig stressad och behöver landa i din kropp. Framförallt övar du dig i att vara närvarande i nuet. Ansträngningsgraden är lätt och dagen framskrider i ett lugnt, kravlöst tempo.
Detta är ett tillfälle för alla som tycker om att vistas ute i naturen och som vill ta för sig av den otroliga kraftkälla som naturen är för oss människor. Även perfekt för dig som känner igen dig i något av detta: behöver en stunds mental avslappning, vill få ett verktyg för att ta dig tillbaka från utmattninssyndrom, vill testa på mindfulness m.m.

Vi startar kl 10.00 med hälsa på-butiken som utgångspunkt.
 Kursen är ca 3 timmar.
Ta med kläder efter väder, bra skor, anteckningsblock, penna, vattenflaska, lunch, sittunderlag.

Anmälan sker i butiken eller via mejl: halsa.pa@live.se eller tel: 0122-125 00
Pris: 395:- . 
Swisha 100kr i anmälningsavgift resten betalas samma dag. Vid avbokning inom 48 timmar debiteras hela avgiften 100%. Vid avbokning innan dess debiteras endast anmälningsavgiften 100kr. 

Hör med din arbetsgivare, kanske han/hon han tänka sig att subventionera denna friskvårdsaktivitet?

För frågor och funderingar vänligen kontakta mig, Caroline F. 

Innehåll: - Sinnespromenad - Mindful walking – Team work - Ekologisk fika – Mindfuleating övning - Föreläsning – Kompendium

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar