Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



19 maj, 2016

MORS-DAG Erbjudande!

Snart är det en dag för att uppskatta alla fina Mammor! (Söndag 29/5) En dag att umgås, prata,mysa och bara ha det trevligt! Många kanske vill ge bort en uppskattad present till sin Mamma för att visa att vi uppskattar henne extra mycket den dagen?

Vi ger er därför 2 riktigt bra erbjudande på härliga avkopplande sköna behandlingar, för det är väl precis det en Mamma verkligen behöver?
Egentid, lugn&ro, lyx i vardagen? Att få komma iväg och bara njuta en stund!
Överraska din mamma med ett presentkort hos oss med en av dessa behandlingar:

Eko-Express Ansikte
En skön välgörande och bra behandling inför sommaren för att få fin lyster och fukt!
Behandlingen börjar med djuprengöring, en mild men effektiv ekologisk peeling, sedan följer en härlig ansiktsmassage, behandlingen avslutas med näringsrik och åtrefuktande ansiktsmask. 30 min 395kr MORS DAG pris: 295kr





Energimassage 
Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkturpunkter. Rygg, axlar, nacke, armar, händer, höfter och huvud bearbetas - med kläder på, sittandes på en bekväm specialbyggd stol och utan olja. Massagen är enkel, snabb och effektiv!
25 min - 340 kr MORS-DAG pris: 295kr




Vi hjälper er även med fina presentpåsar att ge bort som är mycket uppskattade! Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar