Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



02 februari, 2016

Tips! Alla Hjärtans Dag Erbjudande!

Snart är det dags för Alla Hjärtans Dag och därför tänkte vi erbjuda en ny Ekologisk Ansiktsbehandling såhär i vintertider när alla har så torr/känslig hy:

Eko-Kickstart  Fresh 30 min
En behandling för dig som vill ha en liten uppfräschning. Efter rengöring och hudanalys följer en scrub med Papaya peeling.En enzympeeling för ansiktet som hjälper till att motverka tilltäpptheter. Peelingen innehåller extrakt från papaya, som varsamt exfolierar huden. Efter peelingen läggs en näringsrik och återfuktande ansiktsmask Face Mask More.Det är en lugnande ansiktsmask som även verkar förebyggande mot rynkor. Innehåller bl a extrakt från persiskt silkesträd, havtornsolja vilket ger uppstramande, utslätande, massor av fukt och samtidigt lugnande för alla hydtyper. Efter masken så får man njuta av en välgörande skön ansiktsmassage.
(Produkterna anpassas efter ålder och hudstatus)
Erbjudande just nu 295kr (Ord pris 425kr)

Erbjudandet gäller 2/2-12/2!
Presentkort kan även beställas på mail/telefon och skickas hem mot förskottsbetalning till Bankgiro.


Överraska någon du gillar med ett härligt presentkort på en skön behandling, det uppskattas av alla!

Välkomna in!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar