Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



03 februari, 2016

Hot Stone massage!

Hej
Nu kan vi äntligen erbjuda Hot stone massage av massören/hälsopedagogen Caroline Forsberg på onsdagar 10-18 och Torsdagar 10-14 och 17-18.

Vad är Hot Stone?
Med varma, lena lavastenar, olja och varsamma händer är denna behandling en upplevelse utöver det vanliga.
Passar perfekt nu i vintertid då man ofta känner sig frusen och stel!

Du får lägga dig på en uppvärmd massagebänk. Varma stenar placeras ut på vissa kroppsdelar och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Massören masserar dina muskler med de heta stenarna och värmen får de ytliga musklerna att snabbt slappna av vilket gör att det blir lättare att komma åt de mer djupliggande musklerna - massagen är därför djupgående samtidigt som den ger otrolig avslappning och känsla av välbefinnande.

Efter massagen känner du dig uppmjukad, varm och avstressad.

Välj mellan:
30 minuter - 450krord. 450:-)
45 minuter - 595kr(ord.pri0:-)
60 minuter - 695krord. pris 695:-)
80 minuter - 795kr 79

D
Hot Stone kan bokas endast dessa tider enligt ovan och  "gamla presentkort "från hälsapå går ej att utnyttja  eftersom dessa gäller endast de behandlingar Caroline Esping erbjuder. Hot stone gäller endast nya bokningar med kort/kontantbetalning eller friskvårdspeng. Men det går självklart bra att köpa ett nytt presentkort på behandlingen och ge bort till någon!
Pe
Tips! Detta är den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten!


Välkommen med din bokning på tel: 0122-12500 eller mail:halsa.pa@live.se eller kom in i butiken och boka tid!




Hoppas vi ses!
Caroline Forsberg
Massör/Hälsopedagog
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar