Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



09 november, 2015

Tips! Utnyttja din friskvårdspeng med klassisk massage!



SVENSK KLASSISK MASSAGE FRÅN OCH MED DENNA VECKA.

Den svenska klassiska massagen är världsberömd – det är en djupgående, cirkulationshöjande och läkande massageform som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Musklerna bearbetas med olika typer av effektiva grepp som bidrar till minskad spänning, värk och svullnad i muskler och leder. Massagen skapar även lugn och välbefinnande genom att ha en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.

Under årens lopp har massage uppvisat massor av fina hälsofördelar i olika studier, därför kan massage ses som ett viktigt verktyg för att bygga upp och bibehålla hälsan. Den har exempelvis positiva effekter på stress, migrän, spänningshuvudvärk, sömnstörningar, depression, immunförsvar, koncentrationsförmåga, kronisk smärta, PMS m.m. 

Nu finns det tider att boka hos vår nya massör Caroline Forsberg på onsdagar 10-18 och torsdagar 10-14 varje vecka.
Massagetider måste förbokas på telefon 0122-12500, i butiken eller på mail; halsa.pa@live.se 
Vi erbjuder dessa massagebehandlingar;
30 min massage 350kr. 
45 min massage 480kr. 
60 min massage 550kr. 

Varmt välkommen att boka din behandling!

/Caroline & Caroline 

___________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar