Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



18 augusti, 2015

Starta hälsosamt efter sommaren med Hälsopåsen!

Behöver du nya hälsosamma rutiner efter lång semester med smått och gott: glass, godis, snacks, caffelatte, läsk, juice, mackor, bullar, kakor, choklad, milkshakes, hamburgare, kebab, pizza, friterad mat mm mm
Gillar du att prova nya livsmedel eller handlar du alltid samma matvaror i butiken?
Prova Hälsopåsen, ett enkelt, prisvärt och roligt sätt att få prova nya ekologiska hälsosamma produkter med härliga goda recept och ett inspirationsbrev som följer med i varje påse!
Det finns något i påsar som passar alla i familjen, en mycket uppskattad påse med "hemligt" innehåll som familjen kan hämta ut 1 gång/månad! Alla är alltid lika nyfikna vad det är i påsen!

Priser:
1-2 månader 179kr
Halvår   169kr/månad
Helår     159kr/månad
(Sommaruppehåll under juli månad varje år)
Hälsopåsen är klar att hämta  sista fredagen i månaden och den första efter sommaren kommer nästa vecka fredag 28 augusti! Vill du prova?
Minimum att prova är 2 månader ,sen kan man ta månadvis eller abbonemang!




Maila: halsa.pa@live.se eller ring 0122-12500, annars välkommen in i butiken och anmäl dig! Anmälan är bindande och man betalar först när man hämtar sin påse, men det går även numera att förskottsbetala sin påse om man vill det.
Det går även att anpassa sin påse efter allergier mm, skriv det i din bokning.

Hoppas vi ses och hörs!

Caroline
Hälsa på
www.halsapa.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar