Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



26 augusti, 2015

Den populära och viktiga hälsoföreläsningen i repris 29 sept!

hej alla fina kunder,

Tommy Svenssons nyaste föreläsning Om hälsa/kost/tillsatser kommer IGEN till Finspång och Hällestads församlingshem tisdag 29 sept kl 19.00. Passa på att gå ni som missade nu denna månad! Sprid bland vänner/bekanta om denna intressanta och viktiga föreläsning! Ni kommer bli så inspirerade och få många tips om ett hälsosammare liv! Enkla viktiga val i vardagslivet som blir positivt för hälsan och miljön! När: tisdag 29 sept Var; Hällestad församlingshem Tid; kl 19.00 Entré: 50kr inkl smörgås kaffe och kaka! Rena rama fyndpriset! Anmäl dig i butiken eller på mail: halsa.pa@live.se . (Arrangör är Hällestad församlingshem)
Tommy Svensson är en av Sveriges populäraste föreläsare just nu med över 2.200 föreläsningar runt om i landet. Han kommer nu med en ny fantastisk föreläsning.
I denna föreläsning tar han upp frågor om tillsatser i mat, konsumtion och hälsa som inte fick plats i de tidigare föreläsningarna, men även nya uppgifter och ny forskning.
Föreläsningen tar upp vardagsfrågor på ett intressant och lättförståligt sätt.
Man behöver inte ha varit med på tidigare föreläsningarna, då detta inte är en fortsättning på dessa, utan en helt fristående föreläsning.
Tommy har även nyligen kommit ut med fyra nya böcker.

I denna föreläsning får ni massor med bra tips om hur man ska tänka när man handlar, vilka varor man bör välja i första hand och vad man främst ska titta efter i butiken. Det finns många "bluffvaror" idag, hur undviker man dessa?
En fantastisk föreläsning du inte bör missa:
Många tänker t.ex. inte på när de vispar grädde i en plastskål, att plast tillverkas av samma ämne som bensin och diesel tillverkas av och att plasten ofta färgas med färger som innehåller tungmetaller och att plasten innehåller farliga mjukmedel. Att använda en elvisp med hårda snurrande vispar av metall i en platsskål, är nog inte så klokt. 

Jag (hälsapå butiken) kommer vara med under paus med bra erbjudanden på utvalda produkter! Vill ni handla, ta med kontanter! 
Tipsa gärna vänner/bekanta genom att DELA detta på facebook så fler ser att Tommy Svensson kommer hit!

Hoppas vi ses!

Caroline

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar