Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



21 oktober, 2014

Höst och sköna/mysiga behandlingar!

Hej alla fina kunder,

Visst är det väl mysigt och skönt med hösten ändå? Njuta av mörka kvällar med en god kopp varmt te i en vacker temugg, sitta framför brasan/tv eller spela spel med familjen? Njuta av underbara yogapass, eller sitt favoritpass på gymet? Gå på olika inspirerande föreläsningar för att få ny inspiration/energi av andra?
Och så även viktigt att ge sig själv  egentid i form av att komma iväg på lite vardagslyx som skönt avslappnande massage som alla behöver.
På måndagar är butiken alltid stängd för att jag ska kunna fokusera 100% på bara mina massagekunder och i lugn och ro ta emot dem i ett mysigt rum med lugn musik och levande ljus.
Det går även bra att boka vissa vardagskvällar oxå efter butiken har stängt kl 17.00.
Välkommen in i värmen i behandlingsrummet på välgörande skön massage, välj bla på följande behandlingar:
Aromamassage helkropp 60 min (går att få med varm olja)
Eko-Classic Ansiktsbehandling 60 min inkl massage armar/nacke/armbåge
Eko-Specialmassage 50 min inkl massage ansikte/huvud, rygg och sen valfritt arm/hand eller fot/ben
Gravidbehandling 60 min inkl ansiktsrengöring, ansiktsmassage, fot/ben och hand/arm massage

Tänk på oxå att det går att utnyttja sin friskvårdspeng på dessa behandlingar; Aromamassage, Cirkulationsmassage eller Specialmassage eller medicinfond! (Går att få tillgodokvitto på behandlingarna så pengarna inte brinner inne)

Välkomna att boka tid på tel: 0122-12500, mail: halsa.pa@live.se eller kom in i butiken tisd-fred 10.00-17.00!
Obs! Ni som har presentkort som snart går ut, skynda att boka tid så det inte brinner inne, man kan även välja produkter i butiken för samma värde.




Hoppas vi ses!
Caroline
www.halsapa.net





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar