Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



23 juni, 2014

Sommartider, önskemål och behandlingstider i sommar!

hej alla fina kunder!
Nu måndag igen efter midsommarledigt! Redan vecka 26 som kommit och semestertider kanske för vissa redan?
I senaste Fokus var det annons om sommarens öppettider, vill påminna er idag om detta och det står även på hemsidan!
Har fyllt på med godsaker i butiken och de allra populäraste produkterna men skulle behöva lite önskemål från er kunder asap på mail om det är något ni saknar/behöver?
 Måste lägga order denna vecka senast onsdag inför sommaren. Sen är det för sent innan vi sommarstänger v.29-30 och lagret är ju sedan lite mindre eftersom det är lågsäsong, och vi har kortare öppettider 11-17 under v.31-33.
Tex storsäljare som Fästingspray är redan slut, endast de som är reserverade är kvar, så hämta gärna ni som lagt undan! Vill ni andra ha, så maila asap! Detsamma gäller solskydd, eftersom jag vill undvika att ligga på för stort lager efter sommaren, så först till kvarn på de som finns kvar. Maila annars asap om du vill vara säker på att få eller om ni vet att ni ska ha snart till semestern!

Från nästa vecka 27-28 har butiken öppet 11-17 varje dag och då går det bra att boka valfri behandling kl: 10.0-11.00 och mellan 17-18 vissa kvällar.
Kanske vill passa på att färga fransar/bryn eller boka vaxning innan semestern?
Tiderna för behandlingarna går åt under sommaren, så boka i tid!

SOMMARTIDER BUTIK/SALONG:

v.27-28 Månd-Fred 11-17 (Går bra at boka behandling 10-11 eller 17-18 vissa dagar)
v.29-30 SEMESTERSTÄNGT
v.31-33 Tisd-Fred 11-17 (Måndagar STÄNGT)

Vill man ha vaxtid, färga fransar/bryn eller brynplock går det självklart bra att komma under öppettider 11-17 under v.27-28 OM det är ok att jag tar kassan om kunder kommer och vill handla.

Så hör gärna av er med önskemål om produkter/beställningar asap, boka behandling osv så blir det så bra som möjligt för alla!

Ha en fin vecka och välkommen att kika på nyheter i butiken:
Citronbalsamico från ekologiska Urtekram och nya teer från Clipper: Apelsin/Kokos eller Nässelte!



Hoppas vi ses!
Caroline


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar