Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 december, 2013

Mera fina julklappstips som finns hos oss!

Välkomna idag lördag 10-14 då vi har extra öppet inför julen för att underlätta för alla att slippa stressa och åka iväg och trängas utan bara kan strosa runt i finspång och kika in våra tips!

Vad sägs om detta Chaikryddsocker till den som älskar "Chai krydda" eller bara älskar smaken av jul?
Den består av: Kanel, Kardemumma,nejlika, vanilj och rårörsocker!
Så gott att strö på gröten, eller varför inte göra egen Chailatte? Tillsätt till kakorna i baksmeten eller strö över? I varma drycker som varm choklad, kaffe eller te? Jag har den varje morgon på min gröt med havremjölk, pumpakärnor och solrosfrön!


Vi har även Chai Vanilla te eller Original te från PUKKA! Perfekt present ihop med Chaikryddsocker!
Chaikryddsocker kostar endast 37kr!

PUKKA Te, pris 42kr/st



Igår fick vi in dessa exklusiva ansiktsoljor med Morot och Vitamin E, 30ml söta glasflaskor, perfekt ansiktsolja nu på vintern att använda under sin dagkräm så man skyddar huden mot kyla och undviker frysskador! Ger fin lyster och näring! Pris endast 99kr!

Till den som älskar doften av kokos eller bara älskar kallpressad ekologisk bra kokosfett!
Detta fina presenkit i fin Organzapåse heter "Kokos inne & Ute".
En stor burk 1/2 kg ekologiskt kokosfett till bakning tex chokladbounty eller ischoklad, matlagning,stekning, till kaffe/te, att äta rent som tillskott eller använda till kropp/hud/hår: hårinpackning, smörja in på pigmentfläckar, till problemhy/torr/känslig hy, till baby hy eller skorv på små barn, ja till det mesta!
Ingår även en fin burk Body Butter med kokosfett & ekologiska oljor mm, perfekt nu på vintern till torr hy!
Pris paket: 199kr endast!

Glöm inte att vi har dessa populära fotkrämer från svenska ekologiska Maria Åkerberg, med eucalyptus,timjan och kanel som motverkar svamp.
Mjukgör och går smidigt in i huden utan att kladda! Alla som provar den älskar den! Har den alltid i våra Eko-Fot SPA behandlingar!
IDAG: 100kr/st i Adventslucka 14!
Ord pris 125kr/st.

VÄLKOMNA IN TILL OSS!
Caroline & Lisa




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar