Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



09 december, 2013

Julklappstips till hela familjen under 100-lappen!

Idag tipsar vi om julklappar till hela familjen under 100-lappen hos oss. Perfekt extra liten fin julklapp eller till julstrumpan eller julklappsbytet/julklappsleken många spelar på just julafton?

Julklapp-Barn

Nytt fint barnsmycke att hänga på valfri kedja:


Med skönt starka texter från Dröm- och dagboken utgör kollektionen Play en härlig samling berlocker med barnasinnet i behåll. Den fina texten bärs in mot hjärtat. Passar både tjejer och killar!

Text på baksidan: För mig är allt möjligt.

Brickan är ca 20 x 30 x 1 mm, med ingraverad text på båda sidor. Berlockens totala längd är ca 45 mm. Av nickelfritt rostfritt stål 304.
Pris: 99kr

Till farmor/mormor/mamma
Exklusiv vårdande och mjukgörande handkräm "Anti-Age med granatäpple & Hallon, 75ml, Pris: 79kr.

Till sin man/pojkvän farfar/morfar/pappa
Uppfriskande och vårdande Shampo/Dusch på praktisk flaska med acaibär, Pris 89kr.
Till flickvän/fru, syster/bästa väninnan/mamma/svägerska

En mycket uppskattad smyckesberlock med ett hjärta med budskap på, denna fastnar alla tjejer/kvinnor som kommer in till oss i butiken och kollar våra smycken. Ett säkert kort alltså, kanske något för mannen att överraska sin flickvän/fru med i julstrumpan?

Berlockerna i kollektion Tro, hopp & kärlek består alla av en stark symbol (ängel, hjärta, fredsmärke, nyckel eller ankh-tecknet) och en bricka med en text på.

Berlockerna är tillverkade i rostfritt nickelfritt stål 304 (högsta kvaliteten) och är därmed mycket hållbara.
Hjärtat på berlocken är 20 x 31 mm, brickan är 5 x 30 mm och den totala längden på berlocken, inklusive karbinhake, är 44 mm.

Alla våra berlocksmycken – kombinera som du vill
Berlocker, halskedjor, armkedjor mobilhänge och örhängen - du väljer själv och kombinerar vilken eller vilka berlocker du vill ha och på vad du vill hänga dem. Möjligheterna är många! När du köper våra örhängen, halskedjorna, armkedjan eller mobilhänget till berlockerna får du med en vit organzapåse att ha ditt smycke i. Alla berlocksmycken är nickelfria.
Observera att du köper berlockerna och kedjorna etc var för sig. Pris; 99kr.

Till alla med torra händer eller istället för en julblomma, denna räcker länge!!!:
En mycket uppskattad julklapp är vår mjukgörande och fräsha ekologiska handtvål " Brown Sugar, Aloevera eller Ros 1/2 liter med praktisk pump, Pris: 79-89kr.
Till torra fnasiga läppar för alla åldrar:
Vårdande och skyddade lipbalm i olika smaker/eller doftfritt med sheabalm. Pris: 59kr

Till lilla bebisen:
Vårdande salva som skyddar/vårdar röda stjärtar mellan blöjbyten på ett varsamt sätt med naturliga ingredienser. Praktisk tub att alltid ha med sig i skötväskan! Pris; 89kr


Eller varför inte en mysig mjuk ekologisk snuttefilt nu till halva priset, Pris nu: 50kr!
Finns i många olika färger och kan användas till mycket, snuttefilt, sjalett, dreggelscarf, till dockan eller i leken!



Eller dessa uppskattade julpåsar istället för en julblomma?
De som brukar få dessa trevliga påsar brukar alltid komma tillbaka till vår butik och köpa dessa produkter igen, det är ett tecken på att det är uppskattat och omtyckt! Perfekt även till julklappsleken, alla gillar innehåll som går att njuta/äta upp!
Varierat innehåll i påsarna, allt från Eko-Glögg, exklusiv choklad, värmande te, krydda, buljong mm! Pris från 71kr!

 Välkomna till oss och spana in alla tips!
Caroline & Lisa








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar