Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



02 juli, 2013

Sommar semester och solskydd!

Många njuter av sommar/semester och underbart väder med sol just nu, och det ska alla passa på att göra med tanke på den långa vintern vi haft och extra bra med naturlig D-vitamin för kroppen!

MEN det viktigaste är att skydda sig i solen mot de skadliga strålarna och att smörja in sig med naturligt solskydd och inte kemiskt, speciellt inte på de små bebisarna/barnen. Försök att inte bränna er, utan sola lite i taget och smörj med hög faktor först sen ha lägre solskydd efter ett tag, så blir man naturligt brun och slipper samtidigt bränna sig. Hudcancer är ju en av de cancerformerna som ökar mest..
PERFERKT efter en dag i solen är oxå att återfukta huden med svalkande kräm och näring, tex ren Aloevera som verkar kylande eller After Sun, passar hela familjen! Pris från 115kr endast.

Läs gärna proffsiga Hannas inlägg om just naturliga solskydd från bloggen: "Naturligt Snygg", så bra sammanfattat!

http://www.naturligtsnygg.se/naturligt-och-ekologiskt-solskydd/






Hos oss finns alltid naturligt ekologiskt, parfym, bensin/råolja, och parabenfritt solskydd till hela familjen, drygt och räcker länge, även solstift!

Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar