Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



29 juli, 2013

Nu ÖPPNAR vi igen! Välkomna 11-17!

Hej alla fina kunder!
Varmt VÄLKOMNA in till oss idag och fyll på era förråd med det som ni behöver eller saknat!
Kanske ni behöver vårda om er hy lite extra då den fått mycket sol under denna härliga sommar? Pigmentfläckar som kommit och stör eller känns trist? Vi har den enkla lösningen!
Har du kanske redan börjat jobba igen och vill fylla på huden med fortsatt färg? Vi har Sveriges BÄSTA brun utan sol som fått bäst i test i flera tidningar runt om i Sverige!
Ska ni precis börja semestern? Glöm då inte skaffa både  naturligt solskydd som inte är farligt att använda för kropp och miljö i solen och även svalkande Aloevera som är det bästa som after sun, eller till solskadad hy, brännskada, insektsbett, sår mm!
Letar du efter den perfekta baby/barn presenten? Vi har allt från ekologiska snuttefiltar, virkade kaniner/barba figurer, barnsmycken och ekologiska baby krämer!



Fortfarande sommartider så vi öppnar 11 och stänger 17 hela denna vecka!





Välkomna!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar