Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



25 april, 2014

BÄSTA vår/sommarnyheten snart hos oss ! REPRIS IGEN!

Hej alla kunder! Vi delar detta "somriga inlägg" igen i repris och kommer snart få in dessa smarta sprayer, maila gärna oss vid intresse om ni vill ha eller skriv JA nedanför inlägget på Facebook eller kommentera på Bloggen! Vi behöver veta hur många vi ska ta hem ungefär!
Välkomna med din beställning! Perfekt skydd för hela familjen i trädgården, blåbärsskogen, dagis, utlandsresan mm!


ÄNTLIGEN har vi hittat en ekologisk naturlig spray att skydda sig emot insekter mm ute under sommaren! Finns det nåt värre än att sitta och njuta av en härlig sommarkväll men behöva gå in för det är för mycket knott,mygg eller annat otrevligt...Dessutom vara orolig för fästingar när man är ute i skogen eller barnen ligger i gräset...
 Läs mer info nedan om denna smarta ecovänliga produkt som hela familjen kan använda!

Bug A Bug 

Bug a Bug / Outback Jack är ett naturligt insektsmedel som ger ett effektivt skydd vid utomhusaktiviteter. Passar barn och vuxna i alla åldrar och irriterar varken hud eller ögon. Mjukgörande eteriska oljor ger huden rikligt med fukt vilket gör att sprayen även kan appliceras flera gånger per dag.

Ett hälsosammare val för våra barn och vår planet!

Eco Kid erbjuder ekologiska produkter exklusivt utvecklade för barn. Ingredienserna har 100 % naturligt ursprung och är uteslutande från ekologisk härkomst. Därför hittar du inga konstgjorda ämnen som parabener, sulfater eller syntetiska doft- eller färgämnen i Eco Kids produkter.


Denna smarta produkt kommer vi beställa hem nu så passa på att införskaffa i god tid innan semestern eller utomhus aktiviteter.

Tipsa gärna vänner/bekanta om denna produkt på Facebook genom att dela eller gilla detta inlägg!
Pris för Spray: 159kr.

VÄLKOMMEN TILL OSS och ladda upp med sommarprodukter!

Detta är ett så enkelt och billigt skydd för att ev slippa få fästingbett, som kan orsaka stor skada/sjukdom som Borrelia som är ett riktigt stort problem bland många då den kan "bita sig kvar i kroppen" och antibiotika kanske inte hjälper i många fall. Man kan få borrelia utan att ha en rund röd ring, tänk på det. Har /får ni konstiga symptom som stämmer på Borrelia fast ni inte har röd ring, eller inte ens sett en fästing på er, kontakta genast sjukvården.
Har erfarenhet av detta själv då jag sett vad just Borrelia kan göra en sjuk (nära anhörig) och hur LÄNGE det tar att bli frisk när inte ens antibiotika hjälper..

Caroline
Näringsrådgivare/Hälsocoach & Ekologisk Hudterapeut



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar