Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



22 maj, 2013

Lördagsöppet 25 maj med special Makeup artist och Erbjudanden!

Välkomna nu på lördag mellan 10-14 då vi har lördagsöppet med specialerbjudanden och många fina tips på presenter till Mors-Dag!
Vi kommer även ha en Makeup Artist här som kommer visa nyaste foundation Glow Bright från Dermanord/Maria Åkerberg som snabbt blivit populär i Sverige och fått mycket bra betyg!
Senast sminkade makeup artisten Ivan Valencia årets män i Ladies Night inför fotografering med foundation Glow och alla männen var mycket snygga och nöjda!



Vill du prova ut ny foundation eller byta till ekologiskt naturlig make-up? Passa på då att komma på lördag och prova i butiken! Special priser i butiken på Smått & Gott! Kom osminkad eller tvätta av dig hos oss så får du samtidigt prova eko-rengöring oxå!
Jag (Caroline) kommer oxå vara tillgänglig från 11-14 att prata hudvård om man har specifika frågor eller funderingar om problemhy, känslig hy, hudsjukdomar osv!

VARMT VÄLKOMNA PÅ LÖRDAG!
Caroline & Lisa
Ps. glöm nu inte att DELA & GILLA på facebook och var med i utlottning av valfri Ekologisk Eko-Behandling 30 minuter hos oss innan måndag 27 maj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar