Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



27 maj, 2013

Fin måndagsmorgon och uppladdning Finspånga Marken!

Måndag morgon igen och skönt ute i luften, vi börjar dagen med några vackra trädgårdsbilder! Visst är det något speciellt med äppelträd som blommar? Bild från grannens tomt, vi har tyvärr inga såna vackra träd...men då får man njuta av grannens! 0)





 Visst är det härligt med allt som blommar och alla dofter ute nu?
Passa på att njuta nu, detta är nästan bästa tiden!
Vi får ofta beröm för att det doftar så gott i butiken och det är ju oftast från våra krydd/ört teer eller när vi har aroma lampor med underbara dofter och allt detta kommer ju från naturen! =)

Vi laddar inför Finspånga marken nu på fredag 31 maj och HOPPAS ni kommer förbi vårt marknadsstånd utanför butiken och besöker butiken! Vi kommer ha många extra special erbjudanden och rabatter som ni inte får missa! Dessutom kan vi avslöja att vi detta år kommer göra 2 goda och hälsosamma Smoothies som vi säljer ute vid marknadsbordet! Vi hoppas på sol och värme så ni kan komma och svalka er få ny energi hos oss, Smoothie passar hela familjen! En kommer vara "grön Smoothie" och en Protein Smoothie med många nyttigheter i!

Håll utkik i veckan då vi kommer lägga ut lite sommartips för vackrare hy och för kropp/själ!

Sedan vill vi skicka ett extra TACK till vår härliga och trevliga stamkund Carina som lyste upp vår dag förra veckan med både vacker blombukett och nybakat hälso-knäckebröd! Härligt med nöjda kunder som gör oss glada oxå!

Välkomna in till oss!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar