Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



24 januari, 2012

Besök i butiken och TÄVLNG!

Imorgon onsdag kommer Pernilla från Lavera Naturkosmetik till vår butik mellan kl 13.00-17.00, ni kommer väl förbi? Ni kan passa på att ställa frågor om ekologisk huvård, ingredienser, prova flera av deras härliga Body lotion, dofta på Dushcremer, få mjuka händer av deras storsäljare handkräm ur serien Basis!

Vi har även en TÄVLING under onsdag-fredag för alla som "hälsar på" och handlar någon Lavera produkt/er för minst 200kr, vi lottar ut en av deras populära och fantastiska Body Lotion Honey  Moments, Värde 149kr! Vinnaren kommer vi skriva ut på hemsida och bloggen på fredag!
Ni som inte bor i närheten då? Eller som inte hinner komma?

ALLA som "gillar" oss på Facebook eller "Delar" med sig tips om vår facebooksida eller blogg är med i utlottningen av flera godingar Eko-Lepsyl 3st olika, Värde 59kr/st! Finns i olika dofter,smaker och även färger! Vårdar,mjukgör och skyddar vintertorra läppar!
Glöm inte att meddela oss via mail/ FB-sidan eller bloggen hur du har deltagit i tävlingen så vi inte missar någon när vi sen ska dra lotter om lepsylen!

LYCKA TILL och hoppas vi ses!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar