Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



14 januari, 2016

Tips Tips! Årets första och mest viktiga/intressanta föreläsning!

hej alla fina kunder!
Nytt år och nya möjligheter!
Denna termin/vår försöker vi anordna lite mer aktiviteter/events och föreläsnigar enligt önskemål från er kunder! Så nu fyller vi på i kalendern med massor av aktiviteter, håll utkik!

Så nu hoppas vi ni tar er tid att prioritera denna mycket viktiga och intressanta föreläsning som kommer vara i finspång snart med duktiga Bodil Thornell från Vårt Alternativ i Norrköping.
Ta med familj, släkt och vänner, arbetskollegor mm och få många lärorika tips/råd, även en tankeställare hur vi lever...
Släpp tv-soffan, Iphone/Ipad, dator mm och satsa på en kväll i hälsans tecken och få tips för livet, en hälsoinvestering kan man säga!

Info om föreläsningen: "Bli smartare än cancercellerna"

Cancer är ingen mystisk sjukdom, utan en sjukdom orsakad av det moderna livet.
Alla har vi någon form av cancerceller i våra kroppar, men det behövs ”cancernäring” för att få den att växa. På Bodils föreläsning får du flera tips om hur du kan göra det obekvämt för cancercellerna och hur epigenitiken fungerar, d.v.s hur vi kan stänga av och sätta på olika celler i kroppen.

Visste du att….
Cancerceller älskar socker och trivs i syrefattig miljö? Därför är det bra att skippa vetemjölet och godiset samt se till att vara ute i friska luften så mycket som möjligt. Då gör du det
jobbigt för cancercellerna att leva.

Vem är Bodil?
Bodil Thornell, näringsterapeut, biomedicinsk analytiker, epiterapeut och miljöinspiratör, har under 20 års tid hjälpt många männi-skor till ett friskare liv genom sina föreläsningar och konsul-tationer. Hon berättar på ett informativt och humoristiskt sätt om "När -­ Vad och Hur" man bör äta för att maten skall vara din medicin.

Tid: Tisdag 9 feb kl 18.30 – 21.00 Finspång
Plats: Mariagården, Finspångs församlingshem
Pris: 150:- inkl hälsosamt fika
Anmälan: hälsapå Butiken Bergslagsvägen 6 Finspång el mail: halsa.pa@live.se
Endast förköp och kontantbetalning i butiken. 
Ta med kontanter om du vill handla något i fikapausen.
Swishbetalning 0709-622459 Caroline Esping
Maila gärna din anmälan med fullständigt namn och mobilnummer och hur du vill betala!
Ett ösnkemål från oss! DELA GÄRNA VIDARE på facebook/Instagram så fler får veta att denna föreläsning kommer till Finspång! Maila gärna oxå till era vänner/bekanta och tipsa om detta!

Hoppas vi ses! Caroline & Bodil


2 kommentarer:

  1. Hej jag och min man vill gå på föreläsningen jag swichar 300kr från nr 0704188477 det står 105kr inkl. Fika men sen står det att man får betala fikat själv med kontanter vilket är rätt? Är det inkl. Eller inte?
    Lise-Lott 😆

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lise-lott! Ni är uppskrivna och det är 150kr inkl fika /per person, det som står ovan är om du vill "handla" annat i fikapausen ok? Med vänlig hälsning Caroline

      Radera