Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



27 augusti, 2014

Tips Tips föreläsning i Finspång

Jag vill tipsa alla mina kunder och finspångsbor att nu på måndag 1 sept kommer Tommy Svensson från Utbildningscenter (utbildningscenter.se) och föreläser på Kulturens Hus om SVAMP! Han är utbildad svampguid, och kommer ge mycket bra tips/råd!
Jag kommer finnas på plats i paus för att erbjuda  gott och ekologiskt "fika" för en mycket billig peng: 20kr! Kommer även erbjuda ett litet bord med populära ekoprodukter till förmånligt pris! Endast kontantbetalning!
Välkomna och dela gärna vidare så fler ser detta i finspång! /caroline

SVAMPKVÄLL PÅ KULTURHUSET I FINSPÅNG
(Gamla Folkets Hus)

Måndagen den 1 september
  Kl. 18.30 – 20.30 (21.00)

Nu när regnet äntligen kommit, så har också svamparna kommit upp i naturen. Lär dig några nya arter, så korgen blir full varje gång du plockar svamp.

Tommy Svensson visar sina fantastiska diabilder och berättar om hur du känner igen svamparna, vilka dubbelgångare de har, hur de tas om hand på rätt sätt och hur de tillagas. Tommy berättar också om sina favoritrecept och hur du undviker giftsvamparna.

Tommy räknas som en av Östergötlands främsta svampexperter, men brukar normalt föreläsa om tillsatser i mat.
Han har även med sig levande svamp och kommer att ha en genomgång på slutet. För er som vill vara med, gäller den senare tiden.
Kostnad 100:-

Du kan också köpa varor från "Hälsa på" som finns på plats, samt Tommys böcker om tillsatser. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar