Låt dig inspireras av en eko- och livsstilsblogg med råd och tips om ett hälsosammare liv. I den här bloggen kommer ni kunna ta del av vårt eko sortiment, nya produkter, föreläsningar och andra intressanta event. Välkommen att följa hälsa på! Caroline



13 februari, 2014

PASSA PÅ: Köp hudvårdsprodukt och få en GRATIS på köpet!

Nu har vi äntligen fått hem dessa otroligt bra erbjudanden från svenska Maria Åkerberg!

Lagom nu tills imorgon då man kanske vill överraska sin sambo/man/pojkvän?
Vad passar bättre än detta till din kille? Alla män tvättar ju håret och duschar så varför inte överraska med Schampot som är en storsäljare redan och favorit hos många killar:
Hair & Schampo Rosmarin  med friskt doft och extra bra för hårbotten. Kan även användas till dushcreme, alltså perfekt att ha i träningsväskan eller till jobbet!
Om man köper Schampot får man en reseförpackning med deras omtycka Body Lotion Atlethic som många män uppskattar eftersom det är perfekt om man tränar och har spända/trötta och ömma muskler. Mjukar upp muskler och doftar friskt och fräsht! Pris endast 125kr, Ord.pris 180kr!





Sen till alla oss kvinnor att önska oss i present eller unna oss själva, detta underbara lyxiga paket:
Maria Åkerbergs lyxigaste kroppsolja: Royal Body Oil nu utvecklad med exklusiv havtornsolja  så den får riktigt fin orange lyster!
 Ps....Även bra som intimolja då havtorn är bra för hud/slemhinnor.



Köper man denna underbara olja får man Maria Åkerbergs populära handkräm i ordinarie storlek dvs 100ml! Hand cream Beautiful på köpet, värde 165kr!!!
Pris; 225kr, Ord.pris: 390kr!





PASSA PÅ, FÖRST TILL KVARN! vi har endast ett begränsat antal! Går bra att maila/ringa oss att lägga undan och få det färdigt i presentpåse, packat och klart för att hämta senare idag eller imorgon!

VÄLKOMNA!
Caroline & Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar